تماس با مشاوران حقوقی تهران وکیل

دسترسی اول : نارمک براصلی خیابان فرجام حدفاصل حیدرخانی و عبادی، ساختمان کهکشان پلاک 401 طبقه 2 واحد 8

دسترسی دوم :اتوبان باقری،فرجام غربی،بعد از عبادی،پلاک ۴۰۱،ط۲،واحد ۸ ساختمان کهکشان

تلفن : 09100911179

طلاق توافقی چیست؟

تماس با تهران وکیل

در صورتیکه نیاز به انجام کارهای وکالتی دارید با ما در تماس باشید

طلاق ( چه طلاق توافقی و چه طلاق های دیگر ) از منفورترین حلال هایی است که خداوند بارها عنوان کرده است و احادیث زیادی درباره آن و به لرزه درآمدن عرش الهی گفته شده است. کمتر واژه‌ای را می‌توان به تلخی و تندی طلاق توافقی یافت که حکایت از دردها ، غم‌ها و جدایی انسان‌ها باشد.

 

طلاق توافقی چیست؟

طلاق توافقی به طلاقی گفته می شود که زوجين به هر دلیلی تمایل دارند با تفاهم ازهم جدا شوند وطلاق توافقی طلاقی است که در آن زن ومرد درمورد مسائل مالی وغیر مالی به توافق می رسند و براساس آن از دادگاه تقاضای صدورحکم طلاق می کنند. این توافق نامه می تواند درتمام زمینه ها و به هر نحوی باشد.

  برخلاف باورعموم برای طلاق توافقی نیاز نیست الزاما زن مهریه خود را ببخشد بلکه می تواند درمورد مهریه به یکی از حالت های زیر تصمیم بگیرد :‏

  • زن کلیه مهریه مندرج درسند ازدواج را بذل ومرد قبول می کند.‏
  • ازکل مهریه ،بخشی ازآن را درقبال طلاق خلع بذل می کند والباقی آن برذمه شوهرباقی می ماند که درمحضر طلاق به زن داده می شود ویا اینکه ‏به صورت اقساط توافق شده پرداخت می گردد ویا اینکه برای پرداخت آن مدت تعیین می شود.
  • ‏کل مهریه مندج درعقدنامه به زن پرداخت می شود ویا برذمه زن باقی می ماند ویا دراقساط توافقی پرداخت می شود وزن درراستای طلاق مبلغ کمی بذل می کند ومرد قبول ‏بذل می کند.‏

ملاک دراین نوع طلاق،توافق زن وشوهر است ورای طلاقی که دادگاه صادرمی کند ازنوع طلاق خلع است.

مراحل طلاق توافقی

  • تنظیم توافق نامه درمورد مسائل و حقوق مالی وغیرمالی مانند مهریه نفقه حضانت جهیزیه و… رسمی یا عادی

زن ومردباید درتمام امورمالی وغیرمالی به یک خواسته وتفاهم مشترک برسند،مسائلی نظیر‏اجرت‌المثل، مهریه، حضانت و زمان ومکان ملاقات با فرزندان پس ازطلاق و… این توافقات می‌تواند ‏درحین جلسه دادرسی یا حتی پیش ازآن به صورت سندی رسمی دردفاتراسناد به ثبت برسد یا اینکه بین ‏خود توافقاتشان را نوشته و درحضور شاهد امضا کنند وبه هرتوافقی که دراین خصوص رسیده باشند ازنظر دادگاه محترم و قابل قبول خواهد بود و دررای دادگاه (گواهی عدم امکان سازش) ذکرمی‌گردد.

  • ثبت نام درسامانه تصمیم ونوبت گرفتن برای شرکت درجلسات اجباری مشاوره بین 1تا 5 جلسه هردونفرباید شرکت کنند
  • دریافت گواهی عدم انصراف ازطلاق
  • حضوردردفترخدمات الکترونیک قضایی وثبت دادخواست طلاق توافقی

مدارکی که باید ضمیمه دادخواست شود:

  • اصل وفتوکپی شناسنامه کارت ملی زن ومرد
  • اصل عقدنامه یا رونوشت ازدواج
  • صورتجلسه توافقات زوجین
  • آزمایش عدم بارداری یاگواهی بکارت ‏
  • گواهی شرکت درجلسه مشاوره خانواده وغربالگری و گواهی عدم انصراف ازطلاق ‏
  • ارسال دادخواست به دادگاه خانواده ورسیدگی به آن وشرکت زن و مرد یا وکلای آنها درجلسه دادرسی
  • زن ومرد یا وکلای آن‌ها به واحدمشاوره خانوده مستقردردادگاه مراجعه می‌نمایند ومشاورخانواده با طرفین مذاکره وسعی درمصالحه وسازش می کند ودرصورت موثر واقع نشدن صلح وارشاد و راهنمایی‌های مشاورخانواده واصرارزن ومرد یا وکلای آن‌ها به وقوع طلاق، مشاورین خانواده با ذکردلایل نسبت به مصلحت یا عدم مصلحت زن ومرد درخصوص جدایی، اظهارنظرمی‌نمایند.
  • اعلام توافقات به قاضی پرونده
  • دریافت گواهی عدم امکان سازش
  • دریافت دادنامه طلاق
  • حضوردردفترخانه برای جاری شدن صیغه طلاق
  • درج مهرطلاق درشناسنامه مردوزن

زن باید با مراجعه به آزمایشگاه واخذ گواهی عدم بارداری ،به دادگاه ارائه نماید.

نکته: درصورتی که زن باکره یا یائسه باشد، نیازی به ارائه گواهی عدم بارداری نیست اما زن باید با معرفی نامه دادگاه به پزشکی قانونی مراجعه نماید و«گواهی سلامت بکارت» مبنی برتایید دوشیزه وغیرمدخوله بودن طلاق را اخذ وبه دادگاه ارائه نماید که دراین صورت زوجه می تواند از امتیاز حذف نام همسر از شناسنامه بعد از طلاق بهره مند شودوچنانچه زن ومرد  بر وجود جنین اتفاق نظر داشته باشند، این موضوع در گواهی عدم امکان سازش ذکر می‌شود.

اگرطلاق توافقی به همراهی یک وکیل مجرب اقدام شود، تمامی مراحل واقدامات لازم حتی حضور درجلسات مشاوره اجباری وجلسه دادگاه توسط وکیل وبدون نیازبه حضورزوجین انجام می‌گیرد.

طلاق توافقی ایرانیان خارج از کشور   

  ایرانیان درهرکشوری که زندگی می کنند برای احوال شخصیه مانند ازدواج، طلاق، ارث و وصیت باید ‏مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران اقدام کنند واگر قصد طلاق توافقی داشته باشند بایدازطریق سامانه ‏ثنا یا سامانه میخک به یک وکیل پایه یک دادگستری درایران وکالت دهند تا برای انجام مراحل طلاق ‏اقدام کند ودرجلسه‌ی آنلاین با وکیل ،توافقات خود را مکتوب کنند.‏ 

اگرکارت ملی آنها هوشمند باشد می توانند با ثبت نام درسامانه ثنا باید یک مرحله احرازهویت به صورت ‏تصویری و یک مرحله امضای خود را ثبت کنند واگرامکان ثبت نام در سامانه ثنا به هر دلیلی را ‏نداشته باشند می‌توانند با ثبت نام در سامانه میخک ، نوع وکالت نامه و سفارت کشوری که در آن ساکن ‏هستند را انتخاب وسپس یک کد رهگیری ازاین سامانه دریافت می‌کنند که به همراه آن باید ‏احرازهویت حضوری یا اسکایپی (بسته به قانون کشوری که در آن ساکن هستید) انجام دهند تا وکیل ‏بتواند وکالت‌نامه را ازوزارت امورخارجه ایران دریافت نماید .‏

 

این کلمه نشانگر یک زندگی طوفانی و نا امن برای کودکان است که گاهی ضربات واقعاً سختی به آن‌ها وارد می کند و منجر به بیماری های روحی و روانی و یا منجر به مشکلات اخلاقی و تربیتی می‌شوند. اما با این وجود گاهی راه گریزی از آن نیست و زوج ها مجبور به طلاق توافقی می شوند.

طلاق توافقی چیست
طلاق توافقی چیست

 

اگر دارای فرزند هستید حتماً سعی کنید جلوی کودکتان دعوا و جدل نکنید تا آسیب کمتری به آن‌ها برسد. بهترین نوع طلاق طلاق توافقی است زیرا از جدل و هیاهوی کمتری برخوردار است و به سلامت هر چه بیشتر کودک در آن دوران سخت کمک می‌کند و چون همه چیز قبل از مراجعه به دادگاه مشخص شده است همه چیز بسیار سریع‌تر انجام می‌پذیرد

فهرست مقالات

طلاق توافقی بدین صورت انجام می‌گیرد که زوجین بعد از اینکه به این نتیجه رسیدن که دیگر نمی‌توانند باهم زندگی کنند و به صلاح نیست، دادخواستی مشترک که به امضا دو طرف رسیده باشد تنظیم می‌کنند، با قید طلاق توافقی در ستون تعیین خواسته  از دادگاه تقاضای صدور گواهی عدم سازش می‌کنند. می‌توانید برای درست تنظیم کردن دادخواست که مطلب نمونه دادخواست طلاق توافقی در همین سایت مراجعه کنید.

بعد از مراجعه به دادگاه و تقدیم دادخواست، دادگاه از شما می‌خواهد تا هر دو داوری از میان بستگانتان انتخاب کنید و اگر داوری به دادگاه معرفی نکنید، قاضی برای شما داور انتخاب می‌کند. این داوران با شما مذاکره می‌کنند و سعی در حل مشکل و ایجاد مصالحه بین شما می‌کنند و اگر داوران به نتیجه نرسند گزارش خود را به دادگاه تقدیم می‌کنند و در اینجاست که دادگاه حکم عدم سازش را صادر می‌کند.

توجه کنید که باید بر سر تمامی موضوعات از جمله مهریه، در صورت داشتن فرزند حضانت فرزند، نفقه ، جهیزیه و دیگر حق و حقوق به توافق برسید در غیر این صورت روال دادگاه طولانی‌تر می‌شود ضمن اینکه دادگاه برای آن ها تصمیم‌گیری خواهد کرد. در هنگام مراجعه به دادگاه مدارک لازم یعنی شناسنامه، کارت ملی و سند ازدواج را به همراه داشته باشید.

نحوه جدید تحویل دادخواست طلاق توافقی

شرایط جدید طلاق توافقی که در قانون جدید حمایت از خانواده مصوب 1391 مجلس شورای اسلامی، با توجه به ازدیاد شدید دادخواست‌های طلاق توافقی در کشور در سال‌های اخیر و راحتی شرایط انجام طلاق توافقی، و همچنین سوءاستفاده بعضی از افراد  و موسسه‌های حقوقی از انجام طلاق توافقی بدون حضور زن و شوهر، قانون‌گذار را بر آن داشت تا محدودیت‌هایی در جهت درخواست طلاق توافقی به تصویب برساند.

طلاق توافقی چیست
طلاق توافقی چیست

به این صورت که پس از مراجعه زوجین یا وکیل زوجین جهت ثبت دادخواست طلاق توافقی در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، ابتدا مشخصات طرفین درج شده و پس از صدور کد رهگیری، معرفی‌نامه‌ای به آن‌ها داده می‌شود جهت مراجعه به مراکز مشاوره خانواده، پس از مراجعه خانوم و آقا به مراکز مشاوره خانواده و ارائه گواهی مربوط به انجام مشاوره، دادخواست طلاق توافقی ثبت شده و به دادگاه خانواده ارسال می‌شود.

درخواست طلاق توافقی از طرف زن

اگر زن بخواهد اقدام به طلاق توافقی کند باید یکی از شروط دوازده‌گانه که به آن خواهیم پرداخت را داشته باشد و اگر بخواهد طلاق توافقی بگیرد باید از همسر وکالت داشته باشد.

  1. اگر شوهر به مدت شش ماه نفقه زن را پرداخت نکند.
  2. اگر زن بتواند سوء رفتار شوهرش را اثبات کند.
  3. اگر مرد بیماری خطرناکی که قابل درمان نباشد داشته باشد.
  4. اگر مرد دیوانه باشد و امکان فسخ وجود نداشته باشد.
  5. مرد به کاری اشتغال داشته باشد که مخالف آبروی زن باشد.
  6. محکوم شدن مرد به مجازات 5 سال حبس و یا بیشتر.
  7. اعتیاد به مواد مخدر و یا مشروبات الکلی که به زندگی آسیب وارد شود.
  8. غیبت و ترک زندگی از طرف مرد به مدت شش ماه پشت هم.
  9. محکومیت مرد به هر جرم و مجازات تعزیری و حدی.
  10. بچه‌دار نشدن مرد بعد از گذشت پنج سال.
  11. مفقودالاثر شدن مرد بعد از شش ماه از مراجعه زن به دادگاه.
  12. ازدواج مجدد مرد بدون اجازه همسر خود.

یکی از سخترین پرونده‌ها در خصوص طلاق و طلاق توافقی ، طلاق توافقی از طرف زن است که البته گروه وکلای تهران راهنمایی‌های بسیار مناسبی بسته به شرایط شما ارائه خواهد کرد که جهت اطلاع و رفع مشکلات سر راهتان می‌توانید رایگان از مشاوره تلفنی استفاده کنید.

 

طلاق توافقی چیست
طلاق توافقی چیست

ضمن موارد بالا موارد عسر و حرج هم هستند که در صورت داشتن می‌توانید اقدام به طلاق کنید.

  1. شوهر زندگی زناشویی را به مدت 6 ماه متوالی یا 9 ماه متناوب در طول یک سال بدون عذر موجه ترک کرده باشد.
  2. اعتیاد شوهر به مواد مخدر یا الکل طوری که ادامه زندگی زناشویی را برای زن دشوار کند.
  3. اگر شوهر به حبس برای مدت پنج سال یا بیشتر محکوم شده باشد.
  4. بد رفتاری و ضرب و شتم که ادامه زندگی را برای زوجه غیر ممکن کند.
  5. ابتلای شوهر به بیماری روانی یا بیماری‌هایی که درمان آن دشوار است.
  6. اگر مرد بدون اجازه همسر اولش مجدد ازدواج کند.
  7. اگر مرد توانایی بچه‌دار شدن نداشته باشد.

رجوع کردن بعد از طلاق توافقی

رجوع کردن مستلزم این است که طلاق از نوع رجعی باشد و یا اینکه زن دوشیزه و یا یائسه نباشد پس در نتیجه طلاق توافقی که از نوع خلعی است قابل رجوع نیست مگر این که خانم خواهان بخشی از مهریه که برای طلاق توافقی بخشیده است شود در این صورت طلاق توافقی به نوع رجعی تغیر پیدا می‌کند و مرد هم می تواند تا زمان عده رجوع کند.

طلاق توافقی چیست
طلاق توافقی چیست

پس از رجوع حتماً به دفتر ثبت ازدواج مراجعه کنید تا ازدواجتان دوباره ثبت گردد. این موضوع را هم در نظر بگیرید که اگر زمان عده بگذرد خانوم نمی تواند به مهریه ای که در طلاق توافقی بخشیده است مراجه کند در نتیجه مرد هم نمی تواند به او رجوع کند.

حضانت فرزند بعد از طلاق توافقی

در طلاق توافقی حضانت فرزند را هم همچون دیگر موارد باید کاملاً مشخص کنید، اگر در خصوص حضانت به توافق نرسید و یا توافق زوجین به مصلحت فرزند نباشد دادگاه مداخله خواهد کرد و در این خصوص تصمیم‌گیری می‌کند.

معافیت سربازی فرزند با استفاده از کفالت بعد از طلاق توافقی

با توجه به توضیحاتی که در قسمت (نحوه جدید تحویل دادخواست طلاق توافقی ) به آن اشاره شد، خانواده هایی که فرزند پسر آن‌ها در سن سربازی و مشمولیت قانون نظام وظیفه قرار می گرفت با سوءاستفاده از قانون نظام وظیفه و ادعای کفالت مادر، پس از طلاق توافقی، درخواست معافیت کفالت می‌نمودند که این موضوع نیز با هوشیاری قانون‌گذار، با بن بست مواجه شد.

بر اساس قانون جدید نظام وظیفه، شخصی که با ادعای کفالت، درخواست معافیت از سربازی می نماید، لازم است که اول طلاق والدین یک طرفه باشد و درخواست طلاق از طرف پدر یا مادر تقدیم دادگاه شده باشد نه اینکه طلاق توافقی باشد و دوم این که از زمان اجرای صیغه طلاق سه سال گذشته باشد و رجوع یا ازدواج دیگری برای مادر ثبت نشده باشد. در این صورت فرزند می تواند ادعای کفالت کرده و معاف گردد.

حضور زوجه در دادگاه و محضر

اگر وکیل نگرفته باشید در تمامی جلسات دادگاه باید شرکت کنید البته بعد صدور گواهی عدم سازش و مراجعه به محضر تنها حضور خانوم کفایت می‌کند. اما اگر وکیل گرفته باشید تنهای جلسه جهت مشاوره گرفتن وکیل تنها به دفتر وکیل مراجعه می کنید

اگر در ایران نباشید میتوانی با مراجعه به سفارت کشور عزیزمان در آن کشور و یا حافظ منافع ایران در کشور مربوطه مراجعه کنید و وکالت در طلاق توافقی را تنظیم و ارسال کنید. قبل از ارسال و مراجعه به سفارت حتماً  تلفنی با گروه وکلای تهران هماهنگی انجام دهید.

وکیل طلاق توافقی

همیشه بهترین کار این است که برای بهتر انجام شدن کارها در هر اموری با افراد کار بلد مشورت کرد و یا حتی کار را به آن ها سپرد که به بهترین شکل ممکن انجام شود. استفاده از وکیل طلاق توافقی هم از این امر مستثنا نیست و می‌توانید برای احقاق حق و طلاق توافقی فوری از وکیل طلاق توافقی استفاده کنید.

وکیل خانم یا وکیل آقا

این امر بستگی به نظر شما دارد، فرقی بین آقا یا خانوم بودن وکیل ندارد و تأثیری روی پرونده نمی گذارد توصیه ما به شما گرفتن وکلای با تجربه و با سابقه است که موارد مختلف پرونده را داشته اند و به خوبی می‌توانند از پس گرفتن حق شما برآیند.

در حین طلاق و یا طلاق توافقی ممکن است مسائلی و سوالاتی پیش آید که می‌توانید از مشاوره تلفنی رایگان گروه وکلای تهران استفاده کنید تا دچار مشکل نشوید. گروه وکلای تهران با بیش از 1200 وکیل فعال و با تجربه ، بیش از 7342 پرونده و با رضایت 97 درصدی ارباب رجوع ها آماده ارائه خدمات به شما عزیزان است. البته در ذیل سعی کرده ایم به برخی از این مسائل و سؤالات پاسخ دهیم.

  1. آیا زوج یا زوجه می تواند بعد درخواست طلاق توافقی از نظر خود باز گردد؟

بله، تا قبل از صدور گواهی عدم امکان سازش از سوی دادگاه می‌توانید تغیر نظرتان را به سمع دادگاه برسانید و دادخواست را پس بگیرید البته در صورتی که یکی از طرفین هنوز به طلاق توافقی اسرار داشته باشد قطعاً مسیر طولانی‌تری را باید طی کند.

  1. بعد از صدور حکم دادگاه برای طلاق توافقی چطور، می‌شود تغیر نظر داد؟

اول از همه باید بگوییم که طلاق توافقی از نوع خلعی است، گاهی که از سوی همسر حق طلاق توافقی به زوجه هم داده شده باشد، فقط زن می تواند با آن حکم طلاق توافقی بگیرد حتی اگر شوهر با او به محضر نرود و یا زوجه می تواند نظرش را عوض کند و از طلاق توافقی منصرف شود، در این حالت مرد اگر هنوز بر طلاق توافقی اسرار دارد (در حقیقت بر طلاق اسرار دارد) باید از اول دادخواست طلاق بدهد که این نوع طلاق از نوع رجعی است.

طلاق توافقی چیست
طلاق توافقی چیست

(برای اطلاع از انواع طلاق و طلاق توافقی کلیک کنید)

  1. زوجه تا چه مدت فرصت دارد تا برای اجرای صیغه طلاق توافقی اقدام کند؟

اولویت در قوانین همیشه با مصلحت و قوام خانواده است لذا بر همین اساس طبق ماده ی بیست و یک قانون حمایت از خانواده، گواهی عدم سازش دادگاه به مدت سه ماه اعتبار دارد و اگر زوجه در این مدت زمان به محضر مراجعه نکند ، امید به ادامه ی زندگی می رود لذا بعد از سه ماه دیگر نمی توان به محضر مراجعه کرد.

  1. آیا شوهر می‌تواند بعد از طلاق توافقی و یا طلاق از نوع خلع به همسر سابقش رجوع کند؟

بهتر است بدانید که طلاق توافقی خود نوعی طلاق خلع است و در طلاق از نوع خلع تا زمانی که زن به مال البذل یعنی مالی که برای طلاق بخشیده است، رجوع نکرده است مرد هم نمی تواند به او رجوع کند، زمانی که زن به مال البذلش رجوع کند طلاق از نوع خلعی به رجعی تغیر ماهیت می‌دهد که در این صورت مرد هم می تواند به او رجوع کند.

توجه: زوجه تا پایان عده فرصت دارد نظرش از آنچه بذل کرده عوض شود و آن را از شوهر سابقش طلب کند.

  1. اگر چنانچه رجوع صورت پذیرد آیا زن می‌تواند به همان گواهی سابق دوباره جهت جاری شدن صیغه طلاق به محضر مراجعه کند ؟

جواب این سؤال قطعاً خیر است، اگر مرد به زن رجوع کند یعنی همه چیز به حالت اول بازگشته و اگر دوباره قصد طلاق دارید باید دادخواستی مجدد تنظیم کنید.

  1. اگر زوج یا زوجه حق ملاقات با فرزند را از خود سلب کند آیا می‌تواند دوباره تقاضای ملاقات دهد؟

بله کسی که این حق را از خود سلب کرده می تواند با تنظیم دادخواستی تقاضای ملاقات با فرزندش را بکند.

  1. اگر در طلاق حق و حقوقی برای زن در نظر گرفته شده باشد زن می تواند بعد از اجرای حکم اقدام به گرفتن حقوقش بنماید یا خیر؟

توجه داشته باشد که اصل حکم، صیغه طلاق است، یعنی اگر صیغه طلاق اجرا شود بقیه موارد جزوه ملحقات و مندرجات حکم است و لازم‌الاجراست.

طلاق توافقی چیست
طلاق توافقی چیست

اگر نیاز به مشاوره دارید و یا سوالات بیشتری برای شما ایجاد شده گروه وکلای تهران اماده خدمت رسانی است.

در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر در باب طلاق توافقی یا گرفتن مشاوره از وکیل طلاق توافقی می توانید با شماره های موجود در وب سایت تهران وکیل تماس حاصل فرمایید.

در این مطلب به موضوع طلاق توافقی چیست پرداخته شده است.شما می توانید از طریق مشاوره حقوقی آنلاین رایگان 24 ساعته و همچنین وکیل آنلاین چت واتساپ با ما در ارتباط باشید.

یکی از انواع طلاق ها طلاق توافقی می‌باشد که مرد و زن هنگامی که تصمیم قطعی برای جدا شدن از یکدیگر می‌گیرند و در این امر با هم توافق و تفاهم دارند بهترین نوع طلاقی که می توانند داشته باشند طلاق توافقی می باشد طلاق توافقی ساده ترین و سریع ترین نوع طلاق است که سختی و طولانی بودن مسیر طلاق های یکطرفه مثل طلاق از ناحیه زوج یا طلاق از ناحیه زوجه را ندارد.

طلاق توافقی چیستطلاق توافقی چیست

شرایط طلاق توافقی

برای محقق شدن طلاق توافقی و تراضی برای جدایی زوجین از طریق طلاق توافقی باید ابتدا در مورد مسائلی همچون مهریه حضانت فرزندان نفقه و اجرت المثل نفقه زوجه و نفقه فرزندان و غیره با هم به توافق برسند و اقدام به صورت جلسه این توافقات در نزد وکیل دادگستری نمایند تا آن توافقات جهت ثبت در دادنامه طلاق توافقی یا همان گواهی عدم سازش به قاضی ارجاع داده شود همچنین لازم به ذکر است که برای اینکه زوجین بتوانند اقدام به طلاق از نوع توافقی نماینده حتماً باید با هم برای ثبت دادخواست طلاق توافقی اقدام نمایند و گرنه دادخواست طلاق  در قالبهای طلاق از ناحیه زوج و یا طلاق از ناحیه زوجه باید مطرح گردد که طرح دادخواست طلاق در این باب علاوه بر اینکه زمان زیادی طول می‌کشد به نفع زوج نیز نمی‌باشد چرا که در این صورت ابتدا باید تمام حقوق مالی زن اعم از مهریه نفقه و اجرت المثل و نحله را پرداخت نماید و چنانچه شرط تنصیف هم در عقدنامه قید شده باشد تمام اموال به دست آمده توسط زوج در طول زوجیت را باید با زوج نصف نماید و تعداد درخواست طلاق از ناحیه زوجه نیز مانند دادخواست طلاق از ناحیه زوج دردسرهای خودش را دارد چرا که اثبات آن و صدور رای مبنی بر طلاق نیازمند اثبات عسر و حرج زن می‌باشد چرا که طبق ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی زوجه باید اثبات نماید که همسرش یکی از موارد پنج گانه قانون مزبور را داراست بماند که طریق اثبات این موارد نیز بسیار سخت و مشکل می باشد البته ناگفته نماند زوج چنانچه وکالت در طلاق را از طریق دفاتر اسناد رسمی به زوجه اعطا نماید زوجه بدون نیاز به حضور همسرش میتواند با گرفتن وکیل دادگستری اقدام به طلاق توافقی نمایند که البته خاطرنشان می گردد در این وکالتنامه زوج حتماً در موارد مهریه نفقه و اجرت المثل و نحله جهیزیه حضانت و سایر امور مربوطه نیز در حدود اختیارات وکالتنامه وکالت لازم را به زوجه بدهد تا زمانی که زوج تنها بخواهد برای طلاق توافقی اقدام نمایند به مشکلی بر نخورد نقطه مهم و حائز اهمیت اینکه در نظر داشته باشید که وکالت دادن به زوجه صرفاً به عنوان شرط ضمن عقد و قید کردن آن در عقدنامه برای ایجاد صلاحیت زن برای اقدام به جهت طلاق توافقی کفایت نمی‌کند و رویه دادگاه ها در حال حاضر به این سبک می باشد که زوج حتماً باید برای دادن وکالت در طلاق به زوجه در دفترخانه حاضر گردیده و این وکالت را به صورت وکالت نامه محضری به همسرش بدهد تا بتواند از ناحیه وی اقدام لازم جهت طلاق توافقی را عملی نماید.

طلاق توافقی چیستطلاق توافقی چیست

مراحل طلاق توافقی

قبلاً برای طلاق توافقی صرفاً بعد از توافق زوجین اقدام به ثبت دادخواست طلاق توافقی از طریق دفتر خدمات قضایی می نمودند و با تشکیل جلسه دادگاه و رفتن به داوری طلاق توافقی برای زوجین صادر می گردید لاکن طبق بخشنامه شماره ۱ 9000/13104/55 مورخ 1397/09/01 زوجین باید قبل از ثبت دادخواست طلاق توافقی، در سایت www.zaman.Behzisti.net جهت شرکت در چندین جلسه مشاوره ثبت نام نمایند که معمولاً چیزی حدود دو الی سه ماه این جلسات زمان می برد که بعد از اتمام آن زوجین استحقاق ثبت دادخواست طلاق توافقی را از طریق دفاتر خدمات قضایی دارا می شود نکته حائز اهمیت و قابل توجه این است که گروه وکلای تهران با فراهم آوردن مقدماتی دست یابی زوجین برای رسیدن به طلاق توافقی را در ۱۴ روز کاری فراهم می نماید لذا زوجین چنانچه تمایل داشته باشند در بازه زمانی بسیار کم و بدون حضور در جلسه دادگاه به دادنامه طلاق توافقی می‌رسند از طریق گروه وکلای تهران اقدام نمایند تا در کوتاه ترین زمان و بدون صرف هزینه های هنگفت به نحوه توافقی از یکدیگر جدا شوند.

طلاق توافقی چیستطلاق توافقی چیست

هزینه های مرتبط با طلاق توافقی

هزینه هایی که زوجین در باب طلاق توافقی باید پرداخت کنند حق الوکاله وکیل سایر هزینه های جانبی مثل هزینه های داوری می باشد حق الوکاله وکیل برای هر کدام از زوجین ۴ میلیون تومان می باشد که ۵۰ درصد پس از تنظیم توافقات زوجین توسط وکیل و همزمان با اعلام وکالت از ناحیه وکیل و ۵۰ درصد آن پس از تحویل دادنامه قطعی دریافت خواهد گردید سایر هزینه‌های جانبی عبارتند از هزینه دادرسی حدوداً ۱۳۴ هزار تومان هزینه داوری حدوداً ۱۲۰ هزار تومان و مبلغ ۵۰ هزار تومان هزینه آزمایشگاه می باشد.

طلاق توافقی چیستطلاق توافقی چیست

مدت زمان طلاق توافقی

طلاق توافقی چنانچه از سوی زوجین پیگیری گردد عموماً در مدت زمان ۳ الی ۴ ماه زمان می برد لاکن چنانچه این طلاق توسط گروه وکلای تهران انجام پذیرد صرفاً در مدت یک هفته ی ۲۰ روز کاری امکان پذیر می باشد که در شرایطی حتی رسیدن به طلاق توافقی توسط گروه وکلای تهران در یک روز کاری نیز قابل انجام می باشد.

طلاق توافقی چیستطلاق توافقی چیست

حضور زوجین جهت طلاق توافقی

زوجین تنها ضروری است یک جلسه جهت تنظیم توافقات و اعطای وکالت و تحویل مدارک در دفتر وکالت حاضر گردد و دیگر نیازی به حضور هیچ یک در جلسات داوری و یا جلسات دادگاه را ندارند

طلاق توافقی در کرج

زوجین که محل اقامت شان در کرج می باشد نیز می توانند تنها با یک جلسه حضور در دفتر وکالت گروه وکلای تهران نسبت به طلاق توافقی توسط ما در کمترین زمان اقدام نمایند.

طلاق توافقی چیستطلاق توافقی چیست

در صورت داشتن هرگونه سوالات حقوقی در هر ساعت از شبانه روز با موسسه تهران وکیل تماس حاصل فرمایید.

Facebook
Twitter
LinkedIn

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *