تماس با مشاوران حقوقی تهران وکیل

دسترسی اول : نارمک براصلی خیابان فرجام حدفاصل حیدرخانی و عبادی، ساختمان کهکشان پلاک 401 طبقه 2 واحد 8

دسترسی دوم :اتوبان باقری،فرجام غربی،بعد از عبادی،پلاک ۴۰۱،ط۲،واحد ۸ ساختمان کهکشان

تلفن : 09100911179

وکالت

تماس با تهران وکیل

در صورتیکه نیاز به انجام کارهای وکالتی دارید با ما در تماس باشید

در این مطلب به موضوع وکالت پرداخته شده است.در صورت نیاز به شماره وکیل خانواده می توانید با موسسه تهران وکیل ارتباط برقرار کنید.

وکالت چیست؟

در مواجهه با کلمه ی وکیل و وکالت ممکن است اولین پرسشی که برای شما مطرح شود، این باشد که وکالت دقیقا چیست؟ و وکیل به انجام چه اموری اقدام می کند؟ در نگاه ابتدایی شاید وکالت و نحوه ی اقدام وکیل واضح و بدیهی باشد اما با بررسی دقیق تر و آشنایی با روند کاری یک وکیل از نحوه ی عملکرد او بیشتر آگاه می شوید. به طور کلی وکیل شخصی است که به قبول وکالت شما در به انجام رساندن امور حقوقی مختلف اقدام می کند. وکالت در حقیقت یک عقد و قرارداد است که در قانون مدنی به تبیین و بررسی آن پرداخته شده است.

وکالتوکالت

اگر چه عمده ی تصور عموم از وکالت و وکیل لزوما وکالت دادگستری است اما این نوع از وکالت شایع ترین نوع بهره گیری از قرارداد وکالت است و قرارداد وکالت در این مورد منحصر نمی باشد. امروزه شاهد به کار گیری قرارداد وکالت در زمینه های مختلف فارغ از وکالت دادگستری هستیم. نمونه ی بارز بهره گیری از قرارداد وکالت را می توان انواع قرارداد های وکالت در فروش خودرو، وکالت خرید خانه و… ملاحظه کرد.

اما همانطور که گفته شد عمده ترین کاربرد قرارداد وکالت در رابطه با وکیل و وکالت دادگستری است. با توجه به اهمیت این نوع از وکالت و نقش آن در پیشبرد دعاوی و پرونده های مختلف حقوقی و کیفری، در این مقاله قصد داریم شما را با وکیل و وکالت دادگستری و مزایای بهره گیری از خدمات وکالت دادگستری آشنا کنیم. 

وکالت در قانون

اگر به دنبال آشنایی با وکالت و وظایف یک وکیل مجرب هستید، در درجه ی اول لازم است با اصطلاح وکالت در قوانین و مقررات مربوطه بیشتر آشنا شوید. وکالت در درجه ی اول یک عقد و قرارداد است مانند سایر قرارداد های مشخص شده در قانون مانند قرارداد بیع، اجاره و رهن، حواله و کفالت و…

مطابق با ماده ۶۵۶ قانون مدنی؛ در عقد وکالت یکی از طرفین قرارداد طرف دیگر عقد را برای انجام امری نایب خود قرار می دهد. بنابراین ما با انعقاد قرارداد وکالت دیگری را به عنوان نماینده و نایب خود جهت به انجام رساندن اموری حقوقی مان انتخاب می کنیم.

در قرارداد وکالت ما با دو طرف عمده قرارداد مواجه هستیم در یک طرف وکیل به عنوان نماینده ی حقوقی ما به انجام امور حقوقی لازم مبادرت می ورزد و در طرف مقابل موکل همان شخصی است که به انجام رساندن امور حقوقی خود را از وکیل می طلبد.

وکالتوکالت

بنابراین همان طور که ملاحظه می شود، قرارداد وکالت بسیار گسترده تر از مقوله ی وکالت دادگستری است و با انعقاد قرارداد وکالت در زمینه های مختلف شخص دیگری را نماینده ی خود در انجام امور حقوقی مان قرار می دهیم. برای مثال انعقاد قرارداد ها و معاملات وکالتی یکی از مصادیق بارز بهره گیری از قرارداد وکالت ضمن عقد بیع است. بسیار مشاهده شده است که اشخاص مختلف به دلایلی چون آماده نبودن سند مالکیت یا در رهن بودن آن، به انجام معاملات وکالتی خرید خانه یا خودرو اقدام می کنند و در این حالت فروشنده به عنوان موکل به خریدار به عنوان وکیل، اعطای وکالت می کند تا سیر تنظیم سند رسمی مالکیت با اعطای این وکالت توسط خریدار به عنوان وکیل فروشنده دنبال شود.

بهره گیری از قرارداد وکالت را در اعطای شرط وکالت در طلاق به زوجه، ضمن عقد نامه ی نکاح می توانیم شاهد باشیم که این نوع از وکالت یکی از شایع ترین موارد استفاده از قرارداد وکالت ضمن عقد نکاح است و به موجب آن زن این اختیار را پیدا می کند که در مقام وکالت از طرف مرد، نزد دادگاه خانواده درخواست طلاق را مطرح سازد.

بنابراین همان طور که ملاحظه می شود به شیوه های مختلف می توان از قرارداد وکالت به منظور به انجام رساندن امور حقوقی مختلف بهره جست و موارد ذکر شده در بالا تنها موارد بارز و شایع به کارگیری قرارداد وکالت در جامعه ی امروز است.

وکالتوکالت

خدمات وکالت دادگستری

اصطلاح وکالت در درجه ی اول در میان عموم مردم با عنوان وکالت دادگستری شناخته شده است اگر چه همان طور که ذکر شد قرارداد وکالت به شیوه های مختلف قابل انجام است و منحصر به خدمات وکالت دادگستری نیست.

وکالت دادگستری دقیقا به معنای طرح و پیگیری دعاوی در دادگاه ها و مراجع مختلف قضایی و اداری است. از آن جا که تشریفات خاصی بر طرح و پیگیری دعاوی در دادگاه ها و مراجع قضایی حاکم است، افراد نا آگاه به روند پیگیری دعاوی در دادگاه ها امکان ورود به این عرصه را ندارند یا در صورت انجام این امور راسا و بدون کمک خواستن از خدمات وکالت دادگستری ممکن است انجام این امور سخت تر و پیچیده تر شود.

رجوع به متخصص در هر زمینه، امروزه امر بدیهی و واضح است و بهره گیری از خدمات وکالت دادگستری و سپردن امور طرح دعاوی و پرونده های مختلف در مراجع قضایی خود گواه لزوم بهره گیری از خدمات تخصصی در جهت پیشبرد و موفقیت پرونده های مختلف حقوقی است.

خدمات وکالت دادگستری امروزه به طریقه های مختلف و تخصصی دنبال می شود. قرارداد وکالت میان وکیل و موکل به شیوه های مختلف منعقد می شود و بر همین اساس شاهد وکلای متخصص در هر حوزه ی وکالت هستیم. مطابق با قوانین و مقررات انجام خدمات وکالت دادگستری توسط وکیل تعیینی یا انتخابی، وکیل اتفاقی، نماینده حقوقی، وکیل تسخیری، وکیل معاضدتی و… قابل انجام است.

وکیل تعیینی یا انتخابی در سیستم وکالت دادگستری، وکیلی است که توسط شخص موکل با مراجعه به وکیل مجرب در موسسه های حقوقی مختلف یا دفاتر وکالت صورت می گیرد و ضمن تنظیم قرارداد وکالت میان وکیل و موکل با تحدید حدود اختیارات وکیل، وکالت وکیل دادگستری از موکل آغاز می شود.

وکیل اتفاقی نهادی است که به موجب آن اشخاصی که از دانش حقوقی لازم برخوردار هستند می تواند در سال وکالت خویشاوندان نزدیک و اقربای خود را به عهده بگیرند و وکیل آنان در طرح و هدایت پرونده های مختلف باشند.

نماینده حقوقی کارشناس مجرب در امور حقوقی محسوب می شود که با کسب دانش و مهارت لازم حقوقی به طرح و پیگیری دعاوی حقوقی شرکت ها و موسسات دولتی می پردازد. البته استفاده از خدمات نماینده حقوقی در شرکت های دولتی محدود به دعاوی حقوقی است و برای طرح دعاوی و شکایت های کیفری، لازم است از خدمات وکیل و وکالت دادگستری بهره گرفته شود.

وکیل تسخیری در سیستم وکالت دادگستری به وکیل مجربی اطلاق می شود که به طرح و پیگیری دعاوی کیفری در مواردی که شخص متهم از معرفی وکیل کیفری امتناع می کند یا به دلیل اعسار و عدم تمکن مالی امکان بهره گیری از خدمات وکالت دادگستری را ندارد برای او به صورت رایگان و راسا از جانب دادگاه انتخاب می شود‌.

وکیل معاضدتی در سیستم وکالت دادگستری به وکیلی اطلاق می شود که در موارد اعسار و عدم تمکن مالی شخص در دعوای حقوقی و پس از اثبات اعسار او در دادگاه یا با درخواست متقاضی از کانون وکلا دادگستری و با احراز شرایط و اوضاع و احوال اعسار و عدم تمکن مالی او برای طرح و پیگیری دعوای حقوقی شخص معسر انتخاب می شود‌.

بنابراین همانطور که ملاحظه می شود در سیستم وکالت دادگستری شاهد حضور انواع وکیل مجرب برای هدایت پرونده های مختلف اعم از حقوقی و کیفری هستیم و چنین امری گواه اهمیت رجوع به متخصص حقوقی برای هدایت و پیگیری مسائل پیچیده و چالش های حقوقی است‌.

نقش وکیل مجرب در دعاوی

با انعقاد قرارداد وکالت میان موکل و وکیل دادگستری، وظیفه ی وکیل برای هدایت و پیگیری دعوا در دادگاه و مراجع صالح آغاز می شود.

 در انعقاد قرارداد وکالت با وکیل دادگستری امکان تحدید حدود اختیارات وکیل وجود دارد برای مثال طبق قانون آیین دادرسی مدنی، وکیل دادگستری تمام اختیارات لازم در خصوص امر دادرسی در دادگاه را دارا است مگر در اموری مانند وکالت راجع به اعتراض به رای، تجدید نظر، فرجام خواهی و اعاده دادرسی، وکالت در مصالحه و سازش، وکالت در ادعای جعل یا انکار و تردید نسبت به سند طرف مقابل و استرداد سند، وکالت در تعیین جاعل، وکالت در ارجاع دعوا به داوری و تعیین داور، وکالت در توکیل، وکالت در تعیین مصدق و کارشناس، وکالت در دعوای خسارت، وکالت در استرداد دادخواست یا دعوا، وکالت در جلب شخص ثالث و دفاع از دعوای ثالث، وکالت در ورود شخص ثالث و دفاع از دعوای ورود ثالث، وکالت در دعوای متقابل و دفاع در قبال آن، وکالت در ادعای اعسار، وکالت در قبول یا رد سوگند، مطابق با قانون این موارد از جمله اختیارات وکیل دادگستری در پیگیری دعاوی خارج است مگر این که چنین اختیاراتی از جانب موکل به وکیل اعطا شود.

بر اساس قانون، موکل هر زمان که بخواهد می تواند وکیل خود را عزل کند و مانعی از این جهت وجود ندارد. در خصوص نقش وکیل در دعاوی باید توجه داشت که طبیعتا سپردن یک امر تخصصی به متخصص آن حوزه سیر کاری شما را به صورت حرفه ای تر به انجام می رساند.

با استفاده از خدمات وکالت دادگستری و سپردن هدایت و پیگیری دعاوی به یک وکیل مجرب، در موارد بسیاری مانند طلاق توافقی نیاز به حضور شما نیست و تمامی روند دادرسی توسط وکیل شما دنبال خواهد شد.

ممکن است برخورداری از خدمات وکالت دادگستری و سپردن دعوا به یک وکیل مجرب برای شما هزینه بر باشد اما توجه داشته باشید که با صرف این هزینه خود را از هزینه ی مجدد جهت طرح دعوای مجدد و اطاله ی دادرسی دور نگه خواهید داشت. 

اگرچه اکثر مردم در موارد بسیار بحرانی و تنگناهای دادرسی به سراغ وکیل می روند و لازم است فرهنگ سازی لازم در خصوص استفاده از خدمات وکالت دادگستری بیش از پیش صورت گیرد، لازم است توجه داشته باشید که مراجعه به وکیل صرفا در موارد بحرانی نیست چه بسا مشاوره به وکیل پیش از بحرانی شدن مسائل بتواند از هر گونه اتفاق بعدی جلوگیری کند.

یک وکیل مجرب مشاور امین و دلسوز شما است و تمام تلاش خود را جهت خروج شما از چالش ها و تنگناهای حقوقی و کیفری به کار خواهد بست.

وکالتوکالت

حوزه های تخصصی وکالت

امروزه وکالت به شیوه های کاملا تخصصی و توسط وکیل متخصص هر حیطه ی حقوقی به نحو کاملا حرفه ای دنبال می شود. یک سرچ ساده کافی است تا شما را با انواع تخصص های حقوقی آشنا کند. گستردگی رشته ی حقوق سبب شده است تا حیطه ی وکالت دادگستری نیز به نحو تخصصی و توسط متخصصین هر حیطه ی حقوقی انجام گیرد.  

از جمله حوزه های تخصصی وکالت می توان به وکالت در دعاوی حقوقی، وکالت در دعاوی کیفری، وکالت در دعاوی خانوادگی، وکالت در امور حسبی، وکالت در امور تنظیم قرارداد ها، وکالت در امور ارث و وصیت و… اشاره کرد.

توصیه ی ما این است که در هنگام بهره گیری از خدمات وکالت دادگستری و مشورت با وکیل مجرب از تخصص و مهارت او در حیطه ی مرتبط با پرونده تان اطمینان حاصل کنید. در این راستا موسسه ی حقوقی تهران وکیل با برخورداری از کادر مجرب وکلای متخصص می توانند راهنمای شما در حل مسائل و چالش های حقوقی و کیفری شما باشند.

اگر قصد آشنایی با انواع حوزه های تخصصی وکالت دادگستری را دارید، می توانید با مطالعه ی ادامه ی این نوشتار در خصوص حوزه های تخصصی وکالت بیشتر آشنا شوید.

وکالت در دعاوی حقوقی

برای آشنایی با وکالت در دعاوی حقوقی لازم است ابتدا در خصوص دعاوی حقوقی صحبت کنیم. به طور کلی دعاوی و پرونده های حقوقی آن دسته مسائلی هستند که ممکن است برای یک بار هم که شده در زندگی روزمره تان با آن مواجه شده باشید. نمونه ی بارز دعاوی حقوقی، پرونده های ملکی می باشند. تقاضای تخلیه ید از عین مستاجره، طرح دعوای خلع ید، دعوای افراز و فروش ملک مشاع، دعاوی راجع به انتقال سرقفلی و حق کسب و پیشه و تجارت، دعوای تصرف عدوانی، مزاحمت و ممانعت از حق و… از جمله رایج ترین دعاوی حقوقی ملکی محسوب می شوند.

پیگیری و هدایت چنین پرونده هایی در تخصص وکیل حقوقی است. وکیل حقوقی وکیل مجربی است که پس از طی مراحل لازم و کسب مهارت علمی و عملی در هدایت پرونده های حقوقی صاحب تخصص و خبره شده است. بنابراین اگر با یک دعوای حقوقی مواجه شده اید لازم است به یک وکیل حقوقی مجرب مراجعه کنید و و به او وکالت در دعوای حقوقی خود را اعطا کنید.

 

وکالت در دعاوی کیفری

وکالت در دعاوی کیفری به معنای قبول وکالت از جانب وکیل کیفری برای هدایت و پیگیری انواع دعاوی کیفری و طرح شکایت های مختلف از جرایمی چون قتل، ضرب و جرح، سرقت اعم از سرقت حدی یا سرقت تعزیری، کلاهبرداری، خیانت در امانت، مزاحمت، تهدید، توهین و فحاشی، روابط نا مشروع، زنای به عنف و… است.  

وکالت در دعاوی کیفری یکی از یکی از حساس ترین حوزه های وکالت است و هر وکیلی از پس پرونده های کیفری بر نخواهد آمد. لذا لازم است وکالت در دعاوی کیفری را به یک وکیل متخصص در امور کیفری اعطا کنید. وکیل کیفری موسسه ی حقوقی تهران وکیل با برخورداری از تجربه و سابقه ی طولانی در پیگیری انواع دعاوی کیفری و طرح شکواییه ی کیفری می تواند شما را در مسائل کیفری مختلف یاری نماید.

وکالت در دعاوی خانوادگی

وکالت در دعاوی خانوادگی یکی از رایج ترین موارد وکالت دادگستری است که لازم است به وکیل متخصص در امور خانواده و دعاوی خانوادگی سپرده شود.

دعاوی خانوادگی آن دسته از دعاوی هستند که در ارتباط مستقیم با مسائل و امور خانوادگی قرار دارند. از جمله دعاوی مهم خانوادگی می توان به دعوای مطالبه ی مهریه، مطالبه ی نفقه، اجرت المثل ایام زوجیت، دعوای طلاق توافقی، تقسیط یا تعدیل اجاره بها، استرداد جهیزیه، اعمال شروط ضمن عقد نکاح، حضانت فرزندان، اخذ حکم رشد از دادگاه خانواده و… اشاره کرد.

موسسه ی حقوقی تهران وکیل با برخورداری از کادر مجرب وکلای خانواده و مشاورین حقوقی متخصص در امور خانوادگی آماده ی قبول وکالت در دعاوی خانوادگی شما عزیزان می باشند.

وکالتوکالت

وکالت در تنظیم قرارداد

سپردن امور راجع به تنظیم قرارداد های مختلف مانند بیع و اجاره و رهن و… می تواند نتیجه ای مطمئن تر و حقوقی تر به دنبال داشته باشد. اگر چه انعقاد قرارداد های ملکی طبق عرف نزد بنگاه های معاملاتی املاک انجام می شود اما انعقاد قرارداد با حضور یک وکیل مجرب می تواند شما را از هر گونه ضرر و زیان احتمالی در آینده و طرح دعوا در دادگاه و مراجع قضایی دور نگه دارد.

با توجه به اهمیت استفاده از خدمات حقوقی در حوزه ی تنظیم قرارداد ها امروزه مشاورین حقوقی و وکلای مجرب به صورت کاملا تخصصی به امور مرتبط با تنظیم قرارداد های مختلف می پردازند‌.

وکالت در امور ارث و وصیت

سپردن امور راجع به ارث و وصیت به یک وکیل مجرب و اعطای وکالت به وکیل در این امور، می تواند به نحو سریع تری فرآیند تعیین سهم الارث هر یک از ورثه، امور راجع به تحریر و مهر و موم ترکه، صدور گواهی انحصار وراثت و انجام امور مالیات بر ارث و سرانجام تقسیم ترکه میان وراث را به انجام برساند در حالی انجام هر یک از این امور راسا و بدون کمک از وکیل می تواند سیر بسیار طولانی تری داشته باشد.

وکالت در دعاوی چک و سفته

انجام امور راجع به صدور چک و سفته، نحوه ی وصول سریع چک یا سفته، نحوه ی طرح شکایت کیفری از صادر کننده چک و… همگی از جمله مسائلی است که در تخصص وکیل چک و سفته قرار دارد.

وکالت در دعاوی چک و سفته به سبب آگاهی وکیل از رویه ی دادگاه ها و مراجع قضایی و اصلاحات قانون می تواند روند بسیار سریع تری داشته باشد.

 

انواع خدمات وکالت دادگستری

امروزه ارائه ی خدمات وکالت دادگستری و مشاوره با وکیل مجرب به شیوه های مختلف انجام می شود. با توجه به نیاز روز افزون مردم به خدمات مشاوره حقوقی شاهد ارائه ی این خدمات در قالب های مختلف ملاقات حضوری با وکیل، مشاوره تلفنی با وکیل، بهره گیری از خدمات وکیل آنلاین و… هستیم.  

بهره گیری از هر یک از روش های ذکر شده می تواند مزیت خاص خود را داشته باشد. بهره گیری از خدمات وکالت دادگستری و مراجعه ی حضوری با وکیل طبیعتا از جهت ارتباط بهتر با وکیل و فراهم آمدن درک متقابل از اوضاع و احوال ناظر بر پرونده می تواند بسیار موثر باشد.

در مواردی که اشخاص با مسائل حساس و فوریت های حقوقی مواجه می شوند و امکان دسترسی به وکیل و ملاقات حضوری با او وجود ندارد، استفاده از خدمات مشاوره ی حقوقی تلفنی و خدمت نوین وکیل آنلاین می تواند بسیار کارساز باشد.

موسسه حقوقی تهران وکیل با برخورداری از انواع خدمات مشاوره حقوقی به صورت حضوری، آنلاین و تلفنی می تواند در همه ی اوقات و بدون محدودیت زمانی و مکانی پاسخگوی نیاز ها و مسائل حقوقی شما باشد.

وکالتوکالت

 

نتیجه گیری

اگر چه در نگاه اول با شنیدن واژه ی وکالت، وکالت دادگستری به ذهن متبادر می شود اما وکالت تنها به وکالت دادگستری منحصر نمی باشد. قرارداد وکالت یک قرارداد شناخته شده در قانون مدنی است که به موجب آن شخصی دیگری را نماینده و نایب خود در انجام امور حقوقی خویش قرار می دهد. نمونه ی بارز قرارداد وکالت را می توان در قرارداد های وکالت در فروش خانه و وکالت در فروش خودرو مشاهده کرد. اعمال شرط وکالت در طلاق ضمن عقد نکاح یکی از موارد شایع بهره گیری از قرارداد وکالت است.

وکالت دادگستری یکی از انواع قرارداد وکالت است که به موجب آن، موکل پیگیری و هدایت دعاوی و پرونده های حقوقی یا کیفری خود را از طریق اعطای وکالت به وکیل از او طلب می کند. 

وکالت دادگستری به شیوه های مختلف چون وکالت وکیل تعیینی یا انتخابی، وکالت وکیل اتفاقی، وکالت وکیل تسخیری، وکالت نماینده حقوقی، وکالت وکیل معاضدتی و… قابل انجام است. امروزه حوزه ی وکالت دادگستری نیز همانند دیگر خدمات جامعه به صورت کاملا تخصصی دنبال می شود‌ و شاهد انواع مختلف وکالت در دعوای حقوقی، وکالت در دعوای کیفری، وکالت در دعوای خانوادگی و… هستیم و انجام وکالت در هر یک از امور گفته شده به وکیل مجرب همان حوزه بایستی سپرده شود.

بهره گیری از خدمات وکالت دادگستری و مشاوره حقوقی با افزایش نیاز مردم برای حل مسائل و چالش های مختلف حقوقی به صورت های مختلف چون ارائه ی خدمات مشاوره حقوقی حضوری با وکیل، مشاوره تلفنی با وکیل مجرب و بهره گیری از خدمت نوین وکیل آنلاین صورت می گیرد.

لازم به ذکر است در صورت نیاز به مشاوره حقوقی آنلاین رایگان 24 ساعته می توانید با مشاوران و کارشناسان حقوقی موسسه تهران وکیل در تماس باشید.

Facebook
Twitter
LinkedIn

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *