تماس با مشاوران حقوقی تهران وکیل

دسترسی اول : نارمک براصلی خیابان فرجام حدفاصل حیدرخانی و عبادی، ساختمان کهکشان پلاک 401 طبقه 2 واحد 8

دسترسی دوم :اتوبان باقری،فرجام غربی،بعد از عبادی،پلاک ۴۰۱،ط۲،واحد ۸ ساختمان کهکشان

تلفن : 09100911179

وکیل شرکت | وکیل تجاری | وکیل شرکت تجاری

تماس با تهران وکیل

در صورتیکه نیاز به انجام کارهای وکالتی دارید با ما در تماس باشید

 

 

آیا به دنبال وکیل شرکت، وکیل تجاری یا وکیل شرکت تجاری هستید؟

بهتر است به نکات ذکر شده در این نوشتار دقت نمایید. در صورت نیاز به مشاوره حقوقی می توانید در هر ساعت از شبانه روز با موسسه تهران وکیل تماس حاصل فرمایید. همچنین می توانید به منظور دریافت مشاوره حقوقی رایگان در ساعات غیر اداری از طریق راه های ارتباطی موجود در وب سایت اقدام فرمایید. همچنین می توانید در صورت نیاز نسبت به  دریافت مشاوره حقوقی ار طریق واتساپ نیز اقدام فرمایید.

وکیل مخصوص امور شرکت

امروزه شرکت‌ها مثل انسان‌ها شخصیت قانونی دارند که در آن به اصطلاح شخصیت حقوقی گفته می‌شود. بنابراین به خوبی می‌توان این موضوع را تشخیص داد که شرکت‌ها برای بررسی مشکلات روزانه و مشکلات قانونی، نیاز به یک وکیل متخصص دارند؛ تا امور شرکت را پیگیری کند و اقدامات لازم را انجام دهد.

آمار و ارقام به دست آمده در سال‌های اخیر این موضوع را اثبات می‌کند. مشکلات قانونی اشخاص حقوقی مثل شرکت‌ها بسیار بیشتر از اشخاص حقیقی می‌باشد و چنین پرونده‌هایی معمولاً پیچیدگی خاصی دارد. بنابراین کاملا منطقی می‌باشد که وکالت چنین پرونده‌هایی را به یک فرد متخصص و باتجربه سپرده شود. وکیل متخصص امور شرکت‌ها، تجربه و مهارت کافی در زمینه حل و فصل پرونده حقوقی دارد و می‌تواند به روند دادرسی این پرونده‌ها سرعت دهد.

حقیقت این است که صاحبان شرکت‌ها و سهام‌داران در یک مجموعه تجاری و غیرتجاری باید به این موضوع توجه کنند که بهتر است از همان ابتدای ثبت شرکت از وکیل امور شرکت استفاده کنند زیرا ثبت شرکت و تعیین قوانین مربوط به شرکت صورت جلسه یا حتی مشخص کردن میزان سود وظایف کارکنان و غیره رأی قواعد حقوقی خاص می‌باشد که با رعایت آن شرکت‌ها در ادامه فعالیت خود کمتر با مشکل مواجه می‌شوند. وکیل متخصص امور شرکت کسی می‌باشد که میتواند تمامی این کار را به عهده بگیرد.

وکیل متخصص شرکت‌ها در پایان فعالیت شرکت و انحلال آن نقش بسیار موثری دارد. زیرا انحلال شرکت مسئله‌ای نیست که به راحتی انجام شود و هر کسی بتواند آن را انجام دهد، بر اساس قانون تجارت کشور انحلال شرکت‌ها مثل ثبت آنها نیاز به گذراندن مرحله قانونی دارد. در حالت کلی به قرارداد شرکت گفته می‌شود که تمامی شرکت‌ها سود به دست آمده در نتیجه فعالیت شرکت را بر اساس تصمیمات از پیش تعیین شده میان همدیگر تقسیم کنند. در کشور ما شرکت‌ها به هفت نوع تقسیم می‌شوند و شرایط قانونی هر یک از آنها با هم متفاوت است به همین دلیل حضور وکیل متخصص امور شرکت‌ها و کمک گرفتن از آن یک امر ضروری می‌باشد.

ضرورت استفاده از وکیل متخصص شرکت

معمولاً بیشتر شرکت‌ها نمی‌توانند رسیدگی به مسائل قانونی و پرونده‌ها را خودشان پیگیری کنند، به همین دلیل آن را به افراد متخصص می‌سپارند تا این افراد در دادگاه‌ها و دادسرا برای پیگیری چنین پرونده‌هایی حاضر شوند. به همین سبب بهترین و ساده‌ترین راهکار آن است که تمامی امور حقوقی به وکیل متخصص سپرده شود. اشخاص حقیقی و افرادی که دارای دانش حقوقی نیستند معمولاً از قوانین شرکت راهکار مختلف در جهت حل و فصل مشکلات پرونده اطلاعات ندارند و همین موضوع سبب می‌شود که هزینه‌های دادرسی بسیار زیاد باشد. از طرف دیگر روند رسیدگی به پرونده دچار مشکل می‌شود. مهم‌ترین مزیت گرفتن وکیل متخصص شرکت این است که از اتلاف وقت و هزینه‌های مختلف جلوگیری می‌شود.

پیگیری پرونده حقوقی شرکت نیازمند به وقت و هزینه می‌باشد. به همین دلیل معمولا مدیران و کارمندان شرکت نمی‌توانند این وقت را صرف پیگیری پرونده کنند، پس در این حالت بهترین راه ممکن سپردن وکالت شرکت به وکیل متخصص شرکت‌هاست. هزینه مربوط به پرداخت حق الوکاله و حقوقی مشاوره شرکت در مقایسه با فعالیت هایی که وکیل برای جلوگیری از ایجاد ضرر به شرکت می‌کند، نوعی سرمایه‌گذاری در جهت حفظ منافع شرکت به حساب می آید وکیل شرکت تجاری می‌بایست اطلاعات حقوقی و تسلط کافی بر مسائل داشته باشد. به همین دلیل داشتن وکالت از جانب شخصیت حقوقی روند رسیدگی به پرونده را در دادگاه و دادسرا آسان می‌کند.

چرا وکیل متخصص شرکت

امروزه تمامی شرکت‌ها قوانین و مقررات خاصی دارند و تا کسب و کار کوچک هم نیاز به قانون کسب و کار و تجارت دارد. بنابراین کاملاً طبیعی است که اختلافات و مشکلات حقوقی در همچین شرایطی ایجاد شود. حقیقت این است که کمتر شرکتی می‌تواند ادعا کند که هیچ اختلاف حقوقی و مشکلی ندارد و هیچ گونه مشکلی در برابر اشخاص ثالث مثل مشتریان به وجود نمی‌آید.

برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره می‌توانید از وکلای مجموعه تهران وکیل در زمینه‌ی دعاوی شرکت‌ها استفاده کنید. وکلای مجموعه تهران وکیل آماده‌ی خدمت رسانی به شما مشتریان گرامی هستند. شما می‌توانید با اطمینان خاطر از وکلای این مجموعه برای دعاوی شرکت خود استفاده کنید و مطلوب‌ترین نتیجه را با مناسب‌ترین قیمت و بهترین کیفیت برای شرکت خود حاصل کنید.

شرکت های تجاری در عمر فعالیت خود با موضوعات متعددی مواجه هستند که به اختصار به بررسی بعضی از آنها می پردازیم:

  • ثبت شرکت

اولین اقدامی که موسسین شرکت باید انجام دهند ثبت شرکت و تعیین نوع آن می باشد. شرکا با توجه به اراده موسسین و موازین قانونی باید نوع شرکت اعم از سهامی عام یا خاص، با مسئولیت محدود، تضامنی را برگزیند. انتخاب نوع شرکت باید پس از اخذ مشاوره تخصصی از وکلای متخصص شرکت های تجاری صورت گیرد.

بعد از انتخاب نوع شرکت اقدامات لازم در زمینه ثبت شرکت در اداره ثبت شرکت ها مورد توجه می شود. در این مرحله موسسین پرونده شرکت ریلی اوراق مربوط به ثبت شرکت را در اختیار اداره ثبت شرکت ها قرار داده و این مرجع پس از بررسی اقدام به ثبت شرکت مورد نظر می نماید.

  • تشکیل مجامع عمومی شرکت ها:

تشکیل مجامع شرکت های تجاری در مواعد مشخص شده قانونی یا در هنگامی که شرکت با موضوع مشخصی مواجه می گردد، الزامی می باشد.

وکلای متخصص در زمینه شرکت های تجاری با زیر نظر گرفتن مواعد قانونی متخصص مورد معین سریعا موضوع را به اطلاع مدیران شرکت رسانده و اقدامات لازم در جهت تشکیل جامع را انجام می دهند. باید دانست که عدم تشکیل مجامع عمومی در مواعد معین موجب مسئولیت مدیران شرکت خواهد شد و این مسئولیت ها شامل مجازات هایی هم خواهد شد.

  • افزایش یا کاهش سرمایه

شرکت در عمر فعالیت تجاری خود بنا به دلایل مختلف ممکن است افزایش یا کاهش سرمایه ثبت شده شرکت را مد نظر قرار دهند. باید دانست تفاوت عمده ای بین سرمایه ثبت شده شرکت و سرمایه واقعی آ« وجود دارد.

اقداماتی که در زمینه تغییر سرمایه شرکت و راه های آن باید مورد اقدام قرار گیرد. باید توسط وکلای متخصص شرکت های تجاری یک الزام غیر قابل انکار می باشد.

  • دعاوی مطروحه یا علیه شرکت

در زمان فعالیت شرکت ممکن است دعاوی مختلفی مطرح گردد. در این دعاوی ممکن است شرکت خواهان یا خوانده دعوا تلقی گردد و می بایست در کلام دفاع از حقوق شرکت مدیران، با تمسک به تجربه و علم وکلای متخصص دعاوی تجاری از حقوق شرکت دفاع نمایند.

  • امور مربوطه به کارمندان شرکت

تنظیم قراردادهای پرسنل شرکت و دفاع از حقوق در دعاوی مطروحه در اداره کار، ازجمله مهمترین مسائل مربوط به شرکت های تجاری می باشد. دفاع از حقوق شرکت ها و تنظیم قاردادهای پرسنل شرکت باید زیر نظر وکلای متخصص اداره کار که اشراف کامل به موضوع و قوانین اداره کار داند صورت پذیرد.

وکیل شرکت تجاری

 

اجتماع دویا چند شخص حقیقی یاحقوقی به منظورانجام عملیات تجاری،شرکت تجاری گویند. شرکتهای تجاری دارای شخصیت قانونی می باشندکه به ان دراصطلاح شخصیت حقوقی می گویند.

مراحل تشکیل شرکت

برای تشکیل شرکت مراحل زیرضروری است:‏

تنظیم شرکتنامه ( اساسنامه ) وامضای آن

تأدیه و پرداخت کل سرمایه شرکت

ثبت شرکت درادراه ثبت شرکتها

امروزه بهره گیری ازخدمات وکیل شرکتها به دلیل گستردگی وپیچیدگی امورومسائل حقوقی شرکت ها یک امرضروری است وشرکت های تجاری نیزمانند اشخاص حقیقی روزانه با مشکلات قانونی متعدد وپرونده های معمولا دارای پیچیدگی های خاصی مواجه می باشند وبه همراهی یک وکیل متخصص وبا تجربه درامورشرکت ها برای حل مشکلات قانونی وانجام اقدامات لازم، نیازمندند. صرف آشنایی با مباحث و قوانین تجاری برای موفقیت دریک مذاکره تجاری یا پیش بردن فعالیت و موضوع تجاری یا یک قرارداد تجاری کافی نیست بلکه تجارت رابایددرعرصه عمل نیز تجربه کرد.

توصیه می شود صاحبان شرکت ها،شرکا وسهامداران دریک مجموعه تجاری یا غیر تجاری ازهمان ابتدای ثبت شرکت ازمشاوره وهمراهی یک وکیل امورشرکتها کمک بگیرند چراکه ثبت شرکت و تعیین قوانین مربوط به شرکت، صورتجلسه کردن یا حتی مشخص کردن میزان سود شرکا، وظایف کارکنان و… دارای قواعد حقوقی خاصی می باشد که با رعایت آنها شرکت ها درادامه فعالیت های خود کمتر با مشکل مواجه می شوند حتی درانتهای فعالیت شرکت ودرصورت انحلال آن نیز نقش بسیارمهم و موثری دارد چرا که انحلال شرکت مسئله ای نمی باشد که به راحتی انجام شود وهر شخصی بتواند آن را انجام دهد وبراساس قانون تجارت کشورما، انحلال شرکت ها نیزهمچون ثبت آنها نیاز به گذراندن مراحل قانونی خاصی دارند وتشکیل واحد حقوقی شرکت ها جهت بهره مندی ازخدمات مشاوره حقوقی وکیل پایه یک تحت عنوان نماینده حقوقی شرکت امری حیاتی است.

عدم اطلاع کافی صاحبان شرکتها ازقوانین وراهکارهای قانونی وحقوقی، آثارحقوقی،شروط قرادادها ونحوه طرح دعوی حقوقی،تنظیم دادخواست ولوایح دفاعی،ازجمله دلایلی است که حضور یک وکیل مجرب ومتخصص را درشرکت ها الزامی می سازد. پیگیری دعوی وتوقف وتعطیل کردن تجارت توسط تاجر نیز برخلاف اصول تجارت است ورعایت شرایط دعوی و بالاخص محدودیت های زمانی که موجد ومسقط یک حق می باشند مستلزم آشنایی کامل به قوانین تجاری و تجربه عملی کافی و توجه به جزییات می باشد که وکلای مشغول در حوزه دعاوی تجاری با داشتن تجربه وآشنایی و تسلط به قوانین قطعا موفق ترازتاجری خواهند بودکه موضوع اختلاف را برای اولین بار تجربه می کند همچنین دعاوی تجاری معلول یک سلسله روابط تجاری می باشد که هر کدام مستند به دلیل و سند می باشد و کنارهم قرار گرفتن این اسناد وازدیاد مدارک،درک صحیح ازمحل اختلاف طرفین واثبات دردادگاه واستناد به موضوعات ودلایلی که موثردرتعیین تکلیف باشد را سخت می کند واینکه اصولا اغلب اختلافات تجاری ناشی ازتفسیر قراردادهای تجاری یا قوانین تجاری می باشد  وامروزه با گسترش روابط بازرگانی وتجاری وحجم انبوهی ازمبادلات تجاری درحوزه داخلی وبین المللی ازجمله درزمینه حمل ونقل ، بیمه ،امورمالی وبانکی آگاهی ازقوانین تخصصی مرتبط با این نهاد ها ازاهمیت ویژه ای برخورداربوده وتبعا نیازبه رسیدگی و بررسی تخصصی داردوبنابراین با توجه به گستردگی فعالیتهای تجاری وپیچیده بودن وجنبه فنی وحقوقی امورمرتبط، مشاوره وهمراهی وکیل مجرب ومتخصص درزمینه تجاری ازاهمیت بسزایی برخوردارمی باشد.

وکیل یک شرکت تجاری،ابتدائا یک وکیل پایه یک دادگستری است ودادگاه ودادسرا را بارها تجربه کرده است، اما وکیل خوب ومتبحردرموضوع شرکتها به آخرین رویه های اداره ثبت شرکتها نیز آگاه است و وکیل شرکت، حقوق سهامداران رامی شناسدونحوه ی تشکیل مجامع عمومی (عادی و فوق العاده) رامی داند وبه حقوق وتکالیف مدیران (هیئت مدیره و مدیر عامل) به خوبی واقف است بنابراین شخصی رامی توان به عنوان وکیل شرکت تعیین نمود که دارای شرایط مقرردرقانون باشد. شرکتهای دولتی می توانند شخصی را نماینده حقوقی خود انتخاب نموده وبه دادگاه معرفی نمایند یا یک وکیل پایه یک دادگستری ،تا به دفاع ازمنافع وحقوق آن شرکت دولتی اقدام نمایداما درشرکتهای  خصوصی الزاما باید وکیل پایه یک دادگستری رابه عنوان وکیل شرکت به دادگاه معرفی نمایند.

دعاوی مربوط به شرکتها اصولا به دو نوع تقسیم میشود:

  • شرکتها یا میان اعضای خویش
  • یا میان اعضا یابه طورکلی شرکت با سایرافراد عادی جامعه (اشخاص حقیقی و حقوقی ) به مناسب مراودات مالی وقراردادی که دارند، دچاراختلافات حقوقی می شوند

این اختلافات، طرح واقامه دعاوی تجاری و دعاوی حقوقی را درپی دارد. به این دسته از دعاوی، دعاوی شرکتها گفته می شود و وکیل دعاوی شرکتها به وکیلی گفته می شود که به موجب سمت داشتن ازسوی شرکت، دردعوا شرکت نموده و نسبت به دفاع ازحقوق ومنافع شرکت اقدام می نماید. دردعاوی تجاری باید قوانین مربوط به تجارت اعمال شود واغلب این دعاوی نیزناشی از قرارداد تجاری می باشد ویک وکیل متخصص ومجرب  دعاوی تجاری با پیش بینی وقایع احتمالی آینده ،موکل خود را ازمراجعه به دادگستری ودرگیرشدن با مراحل پیچیده دادرسی بی نیازمی کند.

نکته :مهم ترین بخش یک رابطه حقوقی وتجاری تنظیم یک قرارداد خوب واستاندارد است. قراردادهای تجاری که ازفنی ترین نوع قراردادها وکاملا تخصصی می باشد، حوصله و دقت وکلا در بررسی اسناد وهمچنین تجربه وکالت دردعاوی مختلف تجاری به آنها این امکان را می دهد بطور ساده ومختصر صرفا به دلایل وموضوعاتی که موضع موکل را بهتر بیان می کند و موجب احرازحق اومی شود استناد کند و به سرعت رسیدگی نیز کمک نماید همچنین با درک دقیق از قوانین و آشنایی به اصول و قواعد قراردادها و امور تجاری با ارائه تفسیری درست بر مبنای اصول حقوقی و استناد درست به مواد قانونی و رویه های قضایی، دراحقاق حق که مقتضای وکالت است کوشیده و با مرجع رسیدگی کننده مشارکت نماید

گاها درروابط تجاری بین المللی، حکومت چند قانون از چند کشور،موضوع یا قرارداد تجاری را بسیارپیچیده ترازحد تصورمی کند وحل وفصل اختلافات را دشوارمی سازد .  آشنایی،مهارت وتسلط  وکلای متخصص و مجرب به اصول وقواعد قانونی و تجاری  به آنها این امکان را می دهد که دراستنباط واستفاده ازمقررات کشورهای دیگر موفق ترباشند لذا وکالت در دعاوی تجاری اهمیت زیادی پیدا می کند ودرصورت بروز اختلاف دریک موضوع تجاری، تجار می توانند با سپردن دعوی و اداره آن به یک وکیل متخصص در زمینه دعاوی تجاری با خیالی آسوده به تجارت خویش بپردازند.

مشاوره حقوقی غیرحضوری 

وکیل با انعقاد قرارداد همکاری با شرکت تحت عنوان مشاوره حقوقی غیر حضوری و تلفنی برای شرکت فعالیت می نماید. قرارداد شرکت با وکیل باید دربردارنده مدت همکاری و موضوع وکالت باشدوشرکت می تواند صرفا برای وکالت دریک موضوع خاص یا یک دعوای حقوقی خاص با وکیل قرارداد تنظیم نمایدودرمواردی که شرکت تمایل دارد وکیل ساعاتی درهفته را درشرکت حضور داشته باشد.

عمده ترین خدمات حقوقی وکیل شرکت های تجاری:‏

  • • ثبت شرکت ‏
  • • مشاوره درجهت تدوین اساسنامه شرکت های تجاری
  • • ضبط آمد ورفت شرکا درسهام شرکت های سهامی خاص ومسئولیت محدود
  • • ثبت برند ونام تجاری شرکت و حمایت قانونی از برند شرکت
  • • تهیه انواع قراردادهای استخدامی وقراردادهای تجاری برای شرکت
  • • میانجیگری دراختلافات فی مابین شرکت و همکاران و شرکای تجاری خارج از شرکت
  • • طرح دعوای ابطال تصمیمات هیات مدیره ومدیرعامل شرکت
  • • نظارت برعملکرد قانونی و ثبت افزایش وکاهش سرمایه شرکت
  • • پیگیری دعاوی شرکت های تجاری درمراجع قضایی و اداری
  • • تدوین صورت جلسه های قانونی و ثبت تغییرات شرکت
  • • مشاوره حقوقی به کارفرما ومدیران شرکت
  • • طرح دعاوی ودفاع ازدعاوی شرکت ازجمله ورشکستگی، انحلال و غیره
  • • داوری دردعاوی تجاری مرتبط با شرکت
  • • مطالبات اسناد تجاری شامل چک و سفته
  • • عقد انواع قراردادهای تجاری شامل خرید و فروش املاک و مستغلات وسرقفلی
  • • نظارت و پیگری برانعقاد انواع قراردادهای مربوط به تولید ، فروش و توزیع محصولات
  • • حضوردرواحد حقوقی شرکت ها بصورت توافق شده
  • • وکالت در دعاوی و پرونده های حقوقی شرکت های تجاری و …‏
  • • تایید جزئیات قرارداد ها به صورت کتبی
  • • تنظیم قرارداد
  • • مذاکره ‏
  • • مشاروه حقوقی
  • • حل دعاوی تجاری
  • • تشکیل پرونده مالیاتی شرکت ونحوه گرفتن کد اقتصادی برای شرکت
  • • دریافت کارت بازرگانی برای شرکت ‏
  • • برقراری قوانین لازم درشرکت و تنظیم قرارداد ها وتوافق نامه ها
  • • تعیین وظایف وحق امضای شرکت

گروه وکلای تهران همکاری تنگاتنگی با وکلای متخصص شرکت های تجاری داشته و تمامی اقدامات لازم مورد نیاز  شرکت ها را پیگیری می نمایند.

Facebook
Twitter
LinkedIn

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *