تماس با مشاوران حقوقی تهران وکیل

دسترسی اول : نارمک براصلی خیابان فرجام حدفاصل حیدرخانی و عبادی، ساختمان کهکشان پلاک 401 طبقه 2 واحد 8

دسترسی دوم :اتوبان باقری،فرجام غربی،بعد از عبادی،پلاک ۴۰۱،ط۲،واحد ۸ ساختمان کهکشان

تلفن : 09100911179

انتقال سرقفلی + نمونه قرارداد + وکیل

تماس با تهران وکیل

در صورتیکه نیاز به انجام کارهای وکالتی دارید با ما در تماس باشید

در این مطلب به موضوع انتقال سرقفلی + نمونه قرارداد + وکیل اشاره شده است. شما می توانید در صورت نیاز به مشاوره حقوقی رایگان از طریق راههای ارتباطی با ما در تماس باشید.

 

انتقال سرقفلی + نمونه قرارداد + وکیلانتقال سرقفلی + نمونه قرارداد + وکیل

انتقال سرقفلی به چه صورت است

قواعد ناظر بر انتقال سرقفلی ، نمونه قرارداد انتقال سرقفلی از جمله مسائل پیچیده و تخصصی حقوقی است که لزوم مشورت با وکیل انتقال سرقفلی و مشاورین حقوقی متخصص این حیطه را می طلبد. در این راستا موسسه حقوقی تهران وکیل با برخورداری از کادر مجرب وکلای ملکی و با حضور وکیل انتقال سرقفلی می تواند راهنمای شما در حل چالش های حقوقی ناظر بر انتقال سرقفلی و نمونه قرارداد انتقال سرقفلی باشد.

طبق قانون انتقال سرقفلی با انتقال حق کسب و پیشه تفاوت های بارز و مهمی دارد که طبیعتا وکیل انتقال سرقفلی به جهت احاطه و اشراف کامل به قوانین انتقال سرقفلی  و آشنایی با نمونه قرارداد انتقال سرقفلی می تواند راهنمای شما در انتقال سرقفلی باشد.‌

مطابق با قانون نقل و انتقال حق کسب و پیشه فقط با تنظیم سند رسمی امکان پذیر است این در حالی است که انتقال سرقفلی هم به صورت عادی و هم به صورت رسمی ممکن است.

در غالب موارد این تصور وجود دارد که در صورت دارا بودن حق انتقال اجاره به غیر لازم است حتما حق سرقفلی هم انتقال یابد. در حالی که این تصور به لحاظ حقوقی و قانونی صحیح نمی باشد. در حقیقت مالک می تواند بدون انتقال سرقفلی عین مستاجره را به شخص دیگری اجاره دهد.

در خصوص بحث سرقفلی و انتقال سرقفلی مسئله ی به روز رسانی مبلغ سرقفلی در زمان تخلیه اهمیت بسیاری دارد که در این خصوص می توانید با وکیل انتقال سرقفلی مشورت کنید.به طور کلی اگر مستاجر ملک تجاری ملکی را اجاره کرده باشد و مبلغی را تحت عنوان سرقفلی به موجر پرداخت کرده باشد در زمان تخلیه موجر همان مبلغ را به مستاجر بر نمی گرداند بلکه باید مبلغ سرقفلی را به قیمت روز مسترد نماید. غالبا در این موارد است که میان موجر و مستاجر اختلاف حاصل می شود و حضور وکیل انتقال سرقفلی به سبب مهارت و تجربه بسیار در دعاوی سرقفلی مفید فایده خواهد بود.

اصولا در دعوای سرقفلی و انتقال سرقفلی اشخاص از حقوق قانونی خود و قوانین و مقررات ناظر بر سرقفلی نا آگاه هستند و چنین مسئله ای سبب می شود تا با اطاله دادرسی مواجه شوند. در قرارداد انتقال سرقفلی نیز به جهت عدم اگاهی از بند های قراردادی و قانونی ممکن است متحمل ضرر و زیان های جبران ناپذیر بشوند و این امر باعث می شود که در غالب موارد مجبور به طرح دعوای حقوقی برای رفع اختلافات میان خود شوند.

نمونه قرارداد انتقال سرقفلینمونه قرارداد انتقال سرقفلی

این در حالی است که بهره گیری از مشاوره حقوقی انتقال سرقفلی و مشورت با وکیل متخصص آنان را از ایجاد اختلافات احتمالی در آینده و صرف هزینه های دادرسی و اطاله دادرسی دور نگه می دارد. قرارداد انتقال سرقفلی با تنظیم از طریق یک وکیل متخصص می تواند این اطمینان خاطر را برای شما به همراه داشته باشد که تمام ابعاد حقوقی ناظر بر انتقال سرقفلی به شیوه ای کاملا تخصصی رعایت شده است.

در این راستا موسسه حقوقی تهران وکیل با برخورداری از کادر مجرب وکلای ملکی و با ارائه انواع خدمات مشاوره حقوقی انتقال سرقفلی به شیوه های حضوری، آنلاین و تلفنی آماده خدمت رسانی به شما می باشد.

انتقال سرقفلی مالی است که مستاجر در زمان انعقاد عقد اجاره به مالک میدهد؛ این پرداخت ممکن است قبل از امضای قرارداد یا حتی پس از آن انجام شود، اهم مطلب آن است که آن چه عرفة مصطلح است که سرقفلی قابل توقیف است یا خیر در واقع همان کسب، پیشه و یا تجارت مستأجر است که در طول مدت قرارداد برای او حاصل می شود، به همین علت وکیل سرقفلی قابل توقیف است زیرا چنین حقی دارای ارزش مالی است و چون مستأجر در صورتی که با تقاضای توقیف مواجه شود، هرگز به میل خود حاضر به واگذاری حق کسب و پیشه و یا تجارت به ثالث و تامين طلب بستانکار نخواهد بود.

باید قانونا به طلبکار اجازه داد که بتواند این حق را توقیف و سپس از طریق اجرا به مزایده گذارد، در این خصوص توقیف کننده می تواند بعدا مزایده سرقفلی را درخواست کند. تنها مشکلی که در این خصوص بروز می نماید آن است که اگر سرقفلی از طریق اجرای احکام، اداره اجرای ثبت یا اداره وصول و اجرای دارایی و… به فروش برسد، ممکن است به حقوق مالک تعرض شود زیرا او می تواند ضمن موافقت برای واگذاری سرقفلی از مستأجر به ثالث، وجهی را دریافت کند یا به طریق قانونی یا توافقی حقوق مستأجر را بدهد و مورد اجاره را تخلیه کند. راجع به این مطلب باید گفت که اخذ وجهی که عرفا حق مالک گفته می شود دارای مستند قانونی نیست و اگر مالک با انتقال حقوق استیجاری به دیگری موافقت نکند، وفق مقررات روابط موجر و مستأجر مصوب سال ۱۳۵۶ مستأجر میتواند با اقامه دعوا و اخذ حکم تجویز انتقال، منافع حقوقی استیجاری خود را به ثالث واگذار کند. از طرف دیگر چنین توقیفی تحت الزام قانونی و خارج از اراده مستأجر و در جهت تأمین حقوق بستانکار صورت می گیرد و در این صورت هم موجر حق دارد حق کسب و پیشه یا تجارت توقیف شده را که مورد ارزیابی واقع شده در مزایده خریداری نموده و ترتیب قانونی مقرر در قانون روابط موجر و مستأجر سال ۱۳۵۶ را از این طریق اعمال کند. تنها تفاوت آن است که در این فرض، باید بیشترین قیمت را در مزایده بپردازد.

نظر کمیسیون

اگرچه در قانون موجر و مستأجر مصوب سال ۱۳۵۶ از سرقفلی بحثی به میان نیامده و فقط از حق کسب و پیشه اسم برده شده، در قانون اصلاحی سال ۱۳۷۶ به موضوع سرقفلی اشاره شده است. برای روشن شدن قضیه اضافه می کند اصولا حق کسب و پیشه مربوط به فعالیت و حسن شهرت و مهارت مستاجر است که در طی سالیان متمادی، موجب جلب مشتری بیشتری می شود و در واقع واحد تجاری رونق خوبی پیدا می کند لیکن سرقفلی وجهی است که مالک، ضمن اجاره واحد تجاری خود از مستاجر دریافت می کند.

وکیل انتقال سرقفلیوکیل انتقال سرقفلی

در خصوص سؤال مطروحه، باید گفته شود اصولا توقیف سرقفلی به علت اینکه به حقوق مالک و قرارداد اجاره منعقده لطمه می زند، جایز نیست ولی حق کسب و پیشه که به وسیله خود مستأجر ایجاد شده در صورتی که مستأجر حق انتقال واحد تجاری را نیز داشته باشد، می تواند محل کسب را به دیگری بفروشد. اکنون که مدیون شدن بر حسب معرفی و درخواست و این توقیف بلااشکال بوده و از طریق مزایده برای تأمین طلب داین به فروش میرسد؛ ليكن اگر مستأجر حق انتقال به غیر نداشته باشد و بدون اجازه مالک اقدام به فروش واحد تجاری نماید فقط مستحق نصف حق کسب و پیشه می باشد، در این صورت توقیف چنین حقی، بدون اجازه مالک جای تأمل است.

در خاتمه اضافی می شود، حق کسب و پیشه دارای ارزش مالی است و با رعایت حقوق مالک به نحوی که در بالا گفته شد، ممکن است مورد توقیف قرار بگیرد.

در صورت نیاز به مشاوره حقوقی می توانید در هر ساعت از شبانه روز با موسسه تهران وکیل تماس حاصل فرمایید. همچنین می توانید به منظور دریافت مشاوره حقوقی رایگان در ساعات غیر اداری از طریق راه های ارتباطی موجود در وب سایت اقدام فرمایید و همچنین در صورت نیاز نسبت به دریافت مشاوره حقوقی ار طریق واتساپ نیز اقدام فرمایید.

بهترین وکیل انتقال سرقفلی بهترین وکیل انتقال سرقفلی

وکیل سرقفلی :

انتقال سرقفلی در قوانین موجر و مستأجر سال ۱۳۵۶، ۱۳۷۶ و قانون مدنی احکام متفاوتی دارد.
روابط موجر و مستأجر مصوب ۱۳۵۶

قانون گذار صراحتا در قانون مزبور بیان داشته است که مستأجر حق انتقال منافع ملک تجاری را به غیر ندارد مگر اینکه این حق به صورت کتبی به وی اعطا شده باشد. بدیهی است که چنانچه قرارداد اجاره پس از تصویب قانون مزبور و پیش از تصویب قانون روابط موجر و مستاجر سال ۷۶ باشد. از قانون سال ۵۶ تبعیت مینماید، و در این قانون نیز مستاجر ملک تجاری حق انتقال منافع ملک تجاری را  به غیر ندارد مگر این حق به صورت کتبی به وی داده شده باشد.

بر فرض مثال : چنانچه فردی مغازه ای را پیش از تصوب قانون روابط موجر و مستاجر سال ۱۳۷۶ منعقد نموده باشد. قرارداد اجاره از قانون سال ۱۳۵۶ تبعیت می نماید و مستاجر مغازه حق انتقال به غیر را ندارد مگر اینکه به موجب سند رسمی اجازه انتقال سرقفلی مغازه به مستاجر اعطا شده باشد. به عبارت دیگر نحوه انتقال این حق در قانون روابط موجر و مستاجر سال ۱۳۵۶به صورت کتبی است که مالک به مستاجر مغازه اعطا می نماید.

قانون گذار بر خلاف قانون روابط موجر و مستأجر سال ۱۳۵۶ انتقال منافع را در قانون مدنی مجاز نموده است. مگر اینکه به صراحت در زمان انعقاد اجاره این حق از مالک سلب شده باشد که در این صورت مجاز به انتقال منافع ملک استیجاری نمی باشد.

اگر چه قانون گذار در باب انتقال منافع در قانون روابط موجر و مستأجر مصوب ۱۳۷۶ سکوت نموده است اما انتقال آن نیز انتقال منافع ملک تجاری است، و از مقررات قانون مدنی تبعیت مینماید فلذا سرقفلی در املاک تجاری تابع قوانین موجر و مستاجر سال ۱۳۷۶ قابل انتقال می باشد مگر این که خلاف آن شرط شده باشد.

 مستاجر ملک تجاری که پس از تحمل سختی ها و صبر و تلاش، کسب و کار خویش را رونق می بخشد و مکان استیجاری را با برند خود به دیگران می شناساند شایسته این که حقی از این امر عاید او گردد.

از این رو قانون گذار حق سرقفلی را پیشبینی نموده است که در چنین مواقعی به مستاجر ملک تجاری اعطا می گردد. گاهی مستاجرین املاک تجاری از وجود چنین حقوی آگاه نیستند و همین عدم آگاهی سبب میگردد که حق خود را مطالبه ننمایند.

وکیل متخصص انتقال سرقفلیوکیل متخصص انتقال سرقفلی
در حالیکه چنانچه با وکیل سرقفلی متخصص در این موضوع مشورت نمایند، می توانند در صورت محقق بودن جهت احقاق حق خویش اقدام نمایند.

انتقال سرقفلی به چند صورت امکان پذیر است؟

  • به صورت قهری
  • به صورت قراردادی
  • به صورت قضایی

قهری : مستاجر ملک تجاری، که دارای حق سرقفلی است فوت نماید در این صورت سرقفلی ملک تجاری به صورت قهری به ورثه منتقل می گردد و حتی در صورتی که مالک ملک تجاری اجازه انتقال به غیر را از مستاجر متوفی سلب نموده باشد باز هم انتقال آن صورت میپذیرد. رصایت یا عدم رضایت مالک در انتقال سرقفلی بی تاثیر است.

قراردادی : چنانچه اجازه انتقال سرقفلی در قرارداد اجاره به مستاجر داده شده باشد. وی مجاز به انتقال سرقفلی به غیر می باشد. اما چنانچه ملک تجاری در قانون 1356 منعقد شده باشد انتقال سرقفلی به غیر ممنوع است مگر اینکه اجازه انتقال سرقفلی به صورت کتبی به مستاجر داده شده باشد، در غیر این صورت انتقال به غیر جایز نیست.

انتقال سرقفلی + نمونه قرارداد + وکیلانتقال سرقفلی + نمونه قرارداد + وکیل

قضایی : انتقال قضایی سرقفلی از طریق دادگاه و مراجع صالح می باشد چنانچه مستاجر ملکی قصد انتقال سرقفلی را داشته باشد و مالک اجازه انتقال را از وی سلب نموده باشد. انتقال مزبور امکان پذیر نمیباشد. مستاجر میتواند با مراجعه به دادگاه محل وقوع ملک دعوای تجویز انتقال منافع به غیر ( انتقال سرقفلی ) را مطرح نماید.

Facebook
Twitter
LinkedIn

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *