تماس با مشاوران حقوقی تهران وکیل

دسترسی اول : نارمک براصلی خیابان فرجام حدفاصل حیدرخانی و عبادی، ساختمان کهکشان پلاک 401 طبقه 2 واحد 8

دسترسی دوم :اتوبان باقری،فرجام غربی،بعد از عبادی،پلاک ۴۰۱،ط۲،واحد ۸ ساختمان کهکشان

تلفن : 09100911179

اثبات مالکیت + بدون قولنامه + بدون سند + با سند عادی + مدارک + وکیل

تماس با تهران وکیل

در صورتیکه نیاز به انجام کارهای وکالتی دارید با ما در تماس باشید

در این مطلب به موضوع اثبات مالکیت + بدون قولنامه + بدون سند + با سند عادی + مدارک + وکیل  اشاره شده است. شما می توانید در صورت نیاز به مشاوره حقوقی رایگان از طریق راههای ارتباطی با ما در تماس باشید.

 

اثبات مالکیت+بدون قولنامه+بدون سند+با سند عادی+مدارک+وکیلاثبات مالکیت+بدون قولنامه+بدون سند+با سند عادی+مدارک+وکیل

مالکیت به چه معناست؟

مالکیت به معنای ارتباطی است که بین شخص و مال برقرار است. این ارتباط موجب می‌شود تا افراد دیگری نتوانند مال را به تصرف خود در بیاورند. در مقابل فرد مالک نیز می تواند از مال خود هر نوع استفاده ای داشته باشد. دو نوع مالکیت مطرح شده است عمومی و خصوصی.

مالکیت خصوصی

مالکیت خصوصی به این معناست که مال برای یک شخص معین است. مالکیت خصوصی خود دارای دو نوع مالکیت فردی و گروهی است.

مالکیت فردی یعنی یک نفر صاحب تمام مال است و هیچ شریکی ندارد. مالکیت گروهی یا به اصطلاح مالکیت مشاع یعنی مال متعلق به تعداد معینی از افراد است و هر کدام سهم خود را دارند.

مالکیت عمومی

مالکیت عمومی به این معناست که در هر جامعه ای اموالی تحت عنوان اموال عمومی وجود دارند که متعلق به تمامی افراد آن جامعه است. بنابراین تمام افراد حق استفاده از آن را دارند.

به طور کلی افرادی که ادعا می کنند صاحب مالی هستند باید آن را اثبات کنند، گاهی ممکن است در مالکیت خصوصی چند نفر ادعای مالکیت داشته باشند.

اثبات مالکیت زمانی مطرح است که در مورد مالکیت یک مال اختلافاتی به وجود آمده است. در واقع مالکیت به این معناست که فرد می تواند آن مال را تصرف کرده و از منافع آن استفاده کند.

 

اثبات مالکیت+بدون قولنامه+بدون سند+با سند عادی+مدارک+وکیلاثبات مالکیت+بدون قولنامه+بدون سند+با سند عادی+مدارک+وکیل

سند رسمی یا سند عادی؟

از سال های دور تا به امروز سند به عنوان یک دلیل برای اثبات مالکیت شناخته شده است،

بنابراین افراد برای نقل وانتقالات خود سند تنظیم می کنند. سند به دو دسته عادی و سند رسمی تقسیم می شود.

امروزه مردم برای اکثر معاملات خود از سند عادی استفاده می کنند مانند قرارداد اجاره املاک که به صورت عادی تنظیم می شود. سندی عادی در نظر گرفته می شود که دارای سه شرط باشد.

اول این که در اداره ثبت اسناد و املاک به ثبت نرسیده باشد، در دفاتر اسناد رسمی نیز ثبت نشده باشد و مامورین رسمی کشور در حدود صلاحیت خود آن را ثبت نکرده باشد. بنابنراین با وجود این سه شرط سند عادی محسوب می شود.

اثبات مالکیت با سند عادی

اگر ملک دارای سند عادی باشد برای اثبات مالکیت آن وجود شواهد و مدارک و مستندات کافی است. در این صورت خواهان باید مدارکی مانند مبایعه نامه، تصرف نامه و سایر مدارک لازم را تحویل دهد.

در اثبات مالکیت با سند عادی خواهان باید بتواند یکی از اسباب تملک و یا اماره تصرف

را ثابت کند. اسباب تملک به معنی قرار دادهای کتبی و شفاهی، شهادت شاهد و دیگر مستندات است.

و اماره تصرف یعنی هر چیزی که بر چیز دیگری دلالت دارد مانند عقد نامه یا تصرف نامه، که اماره باعث تصرف شخصی بر ملک است. تمامی این مستندات و مدارک در صورتی اعتبار دارند که بعد از تنظیم قرار داد فسخ یا باطل نشده باشند.

اثبات مالکیت بدون قولنامه

در برخی از موارد کسی که ادعای مالکیت ملکی را دارد سند رسمی و قولنامه ندارد. یا به هر دلیلی قولنامه آن ملک از بین رفته است. در این صورت با نداشتن قولنامه شخص برای اثبات ادعای خود باید دلایل محکمی مانند شهادت شاهد یا تصرف طولانی مدت داشته باشد.

نحوه طرح دعوی اثبات مالکیت

اگر شما هم به دنیال این هستید تا بتوانید ماکلیت خودرو را بدون قولنامه به اثبات برسانید، باید به دادگاه مراجعه کنید. دادگاه باید حتما در محل وقوع ملک و یا وسیله باشد. به طور مثال اگر ماشین شما در تهران است، نمی توانید از تبریز اقدام کنید. بنابراین اگر شما ادعایی نسبت به مالکیت دارید، باید به دادگاه عمومی شهر بروید و در آن جا دادخواست خود را تنظیم کنید. تقدیم دادخواست و آغاز شدن مراحل حقوقی در رابطه با اثبات مالکیت، منوط به پرداخت هزینه می باشد. در صورتی که شما می خواهید تنها یک بار این کار را انجام دهید و هزینه اضافی بپردازید، پیشنهاد می کنم که با موسسه تهران وکیل تماس بگیرید و بعد از مشورت با این وکیلان، بدانید که چگونه و به چه نحوی باید دادخواست را تقدیم دادگاه کنید تا قاضی دستور بررسی و آغاز مراحل را بدهد. در شرایطی که شما نتوانید دادخواست را به درستی بنویسید و خواسته های خود را به طور واضح در آن جا نیاورید، احتمال برگشت خوردن آن وجود دارد و برای یک دادخواست جدید، شما باید از اول هزینه کنید. پس پیشنهاد می شود که برای دعوای اثبات مالکیت حتما با یک وکیل مجرب و با تجربه ارتباط برقرار کنید.

بهترین وکیل برای طرح دعوای اثبات مالکیت خودرو بدون قولنامه

اگر شما هم قولنامه ماشین را گم کرده اید و در حال حاضر می خواهید سند آن را برای فروش به دست بیاورید، باید بدانید که این کار کمی دشوار است و نیازمند داشتن تجربه می باشید. از آن جایی که افراد عادی نسبت به قوانین و آیین نامه های جدید اطلاعی ندارند، می توانند از یک وکیل که سال ها است در این زمینه کار می کند، مشورت بگیرند. در صورتی که شما می خواهید در رابطه با نحوه نوشتن دادخواست با کسی مشورت کنید، بهترین موسسه برای شما، تهران وکیل است. تمامی افرادی که در این موسسه فعالیت دارند، دارای پروانه وکالت پایه یک دادگستری هستند و سال هاست که در این زمینه و بر روی پرونده های مشابه، فعالیت داشتند.

موسسه تهران وکیل|معتبر ترین موسسه برای گرفتن سند مالکیت

موسسه تهران وکیل سال هاست که در زمینه های مختلف فعالیت می کند و شما می توانید با خیال راحت به آن ها اعتماد کرده و نوشتن دادخواست را به آن ها بسپارید. برای ارتباط بیشتر با موسسه حقوقی تهران وکیل، می توانید از طریق شماره هایی که در زیر صفحه موجود است، اقدام کنید.

نقش وکیل در اثبات مالکیت با قولنامه

اثبات مالکیت با قولنامه در برابر یک سند رسمی کار بسیار دشواری است. بنابراین اگر کسی قصد طرح چنین دعوایی را دارد باید با تمامی مراحل قانونی آشنایی کامل داشته باشید.

پیشنهاد ما به شما این است که در چنین مواردی از یک وکیل حرفه ای و متخصص کمک بگیرید. اگر چه حل و فصل اثبات مالکیت با قولنامه کار سخت و زمان بری است ام شما با کمک وکیل می توانید پیروز پرونده باشید.

برای انتخاب یک وکیل حرفه ای و مجرب توصیه می کنیم به مجموعه تهران وکیل مراجعه کنید. این گروه با داشتن متخصص ترین وکلا در هر زمینه ای می توانند به شما کمک کنند.

وکیل در دعاوی مختلف مانند دعوای اثبات مالکیت با توجه به پیچیده بودن پرونده می تواند در نتیجه دعوا تاثیر داشته باشد. به طور کلی مسائلی مانند اثبات مالکیت نیازمند آشنایی با  امور حقوقی است که در دادگاه بتوان از پرونده دفاع کرد.

مجموعه تهران وکیل این امکان را برای شما فراهم کرده که از هر کجا به وسیله آن بتوانید از تمام خدمات حقوقی مانند مشاوره و وکالت بهره‌مند شوید.

اثبات مالکیت ملک بدون سند

اگر ملکی در دفتر اسناد رسمی ثبت نشده است به این معنی است که سند رسمی ندارد. در صورتی که در مورد مالکیت چنین املاکی اختلاف به وجود آید، کسی که آن ملک را خریده قصد داشته باشد مالکیت خود را اثبات کند باید با مراجعه به مرجع صالح درخواست اثبات مالکیت داشته باشد.

مراجع با توجه به مستندات و مدارک شخص مانند مبایعه نامه، شهود و دیگر مدارک حکم به اثبات مالکیت صادر خواهد کرد.

اثبات مالکیت+بدون قولنامه+بدون سند+با سند عادی+مدارک+وکیلاثبات مالکیت+بدون قولنامه+بدون سند+با سند عادی+مدارک+وکیل

مدارک لازم برای ارائه به مراجع صالح برای اثبات مالکیت

برای این که فرد یا وکیل او اقدام به طرح دعوای اثبات مالکیت کند باید مدارکی را ارائه دهد که این مدارک عبارت است از تصویر سند یا قراردادی که در اختیار دارد، رسید پرداخت وجه، داشتن شاهد و مطلع، درخواست استعلام و در صورتی که مراجع لازم بدانند اقدام به تحقیق محلی می کنند.

ملکی که در دفتر اسناد رسمی به ثبت می رسید دولت فقط افرادی را مالک می داند که شرایط زیر را داشته باشند.

کسی که ملک به نام او به ثبت رسیده باشد، کسی که ملک به نام او انتقال یافته باشد و این نقل و انتقال در دفتر اسناد رسمی ثبت شده باشد و یا ملک مورد نظر از مالک اصلی به او به ارث رسیده باشد.

سخن آخر

در این مقاله اثبات مالکیت با سند عادی، بدون قولنامه و بدون سند را بررسی کردیم توجه داشته باشید که اثبات مالکیت با این شرایط و پیروزی شما در پرونده بستگی به این موضوع دارد که مستندات شما چقدر محکمه پسند هستند. بنابراین بهتر است برای ارائه این مدارک بهتر است با یک وکیل پایه یک دادگستری مشورت کنید.

برای دریافت مشاوره حقوقی ملکی توسط وکیل ملکی به صفحه فوق مراجعه نمایید.

Facebook
Twitter
LinkedIn

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *