تماس با مشاوران حقوقی تهران وکیل

دسترسی اول : نارمک براصلی خیابان فرجام حدفاصل حیدرخانی و عبادی، ساختمان کهکشان پلاک 401 طبقه 2 واحد 8

دسترسی دوم :اتوبان باقری،فرجام غربی،بعد از عبادی،پلاک ۴۰۱،ط۲،واحد ۸ ساختمان کهکشان

تلفن : 09100911179

شکایت از منابع طبیعی در دیوان عدالت اداری

تماس با تهران وکیل

در صورتیکه نیاز به انجام کارهای وکالتی دارید با ما در تماس باشید

وکیل متخصص در دیوان عدالت اداری برای شکایت

وکیل متخصص در دیوان عدالت اداری می‌تواند به شما کمک کند تا در مورد شکایت از منابع طبیعی مطالبه خود را مورد بررسی قرار دهید.

اگر شما به دنبال یک وکیل تضمینی هستید، حتما باید از تخصص و تجربه وکیل در این حوزه اطمینان حاصل کنید.

وکیل شما باید دارای تجربه کافی در امور حقوقی مرتبط با منابع طبیعی و دیوان عدالت اداری باشد تا بتواند به شما کمک کند.

 وکیل دیوان عدالت اداری می‌تواند به شما اطمینان دهد که مورد شکایت شما به درستی پیگیری خواهد شد و به نتیجه منجر خواهد شد.

اگر قصد دارید از منابع طبیعی شکایت کنید و به دنبال راهنمایی کامل و حمایت حقوقی هستید، بهترین راه این است که از خدمات وکیل تضمینی با تجربه و متخصص در زمینه حقوق محیط زیست و منابع طبیعی استفاده کنید. وکیل شما می‌تواند در تمام مراحل شکایت از منابع طبیعی در دیوان عدالت اداری، شما را راهنمایی کرده و از حقوق شما حمایت کند. اهمیت وکیل تخصصی در این زمینه بسیار بالاست و می‌تواند به شما کمک کند تا شکایت شما موفقیت‌آمیز باشد. بنابراین، با انتخاب یک وکیل تضمینی با تجربه، می‌توانید به درستی و با اطمینان از مراحل شکایت از منابع طبیعی در دیوان عدالت اداری عبور کنید.

در این مطلب به موضوع شکایت از منابع طبیعی در دیوان عدالت اداری اشاره شده است. شما می توانید در صورت نیاز به مشاوره حقوقی رایگان از طریق راههای ارتباطی با ما در تماس باشید.

شکایت از منابع طبیعی در دیوان عدالت اداریشکایت از منابع طبیعی در دیوان عدالت اداری

 

منابع طبیعی از سرمایه های هر ملتی است که تلاش دولت بر حفظ این منابع برای آیندگان کشور است. حال قانون های مختلفی به منظور حفظ و نگهداری از منابع طبیعی تصویب شده است که از جمله آن ها می توان به ملی کردن جنگل و مراتع، اراضی ساحلی، قانون بهره برداری از جنگل ها‌ و…. اشاره کرد. با توجه به تدوین این قانون ها یک سری شکل گرفت که در ادامه قصد داریم بیشتر به این موضوع بپردازیم.

منظور از اراضی ملی چیست؟

اگر بخواهیم در یک تعریف کلی اراضی ملی را توضیح دهیم باید بگوییم که به زمین هایی که سند آن متعلق به شخص خاصی نیست و همچنین دخالت های انسانی در آن نقش نداشته است، اراضی ملی می گویند. بر طبق قانونی که در زمینه اراضی ملی تصویب شد، در صورتیکه زمینی از گذشته تا کنون احیا نشده باشد، به تصرف دولت در می آید. منظور از احیا نشدن زمین این است که هیچ عملیات کاری و کشاورزی بر روی آن انجام نگرفته باشد؛ به عبارت دیگر مهم ترین اصل در ملی شدن اراضی، وضعیت کار بر روی زمین و در درجه دوم وضعیت مالکیت شخص خاصی است.

بر اساس مصوبه ای که در سال ۱۳۴۱ تصویب شد، در صورتیکه هر زمین مشخصی احیا شده باشد، جزء منابع طبیعی محسوب نمی شود اما در صورت اثبات عدم دخالت انسان در کار بر روی زمین، زمین جزء منابع طبیعی به حساب می آید.

نحوه پس گرفتن زمین از منابع طبیعی

همانطور که گفتیم شرط اصلی خروج زمین از منابع طبیعی، اثبات احیا شدن آن است؛ بر همین اساس اسناد و مدارکی قبل از سال ۱۳۴۱ مبنی بر کار انسان بر روی زمین می تواند سند معتبری به منظور پس گرفتن زمین از منابع طبیعی باشد. گاهی در این امر، عکس های هوایی قدیمی به کمک انسان می آیند؛ در واقع اگر بتوان بر اساس این عکس های هوایی دلایلی بر سابقه کشت و زرع بر روی زمین مذکور را پیدا کرد، می تواند ادله خوبی برای باز پس گیری منابع طبیعی باشد. نشانه های از وجود نهر در زمین، قنات، راه عبوری انسان، زراعت و کشاورزی همگی از دلایلی است که نشان می دهد این زمین در گذشته در اختیار انسان بوده است.

دعاوی مربوط به شکایت از منابع طبیعی به دیوان عدالت اداری

با توجه به افزایش قیمت زمین و اراضی کشاورزی در سال های اخیر، دعاوی بین مالکین زمین ها با جهاد کشاورزی بالا گرفته است که در این رابطه مراجع ذی صلاح، صلاحیت رسیدگی به پرونده را خواهد داشت. به منظور رسیدگی به این دعاوی از قانون های مختلفی کمک گرفته می شود؛ قانون مدنی، قوانین اصلاحات ارضی، زمین های موات، منابع طبیعی که به تصرف دولت در آمده اند، تغییر کاربری و… همگی از مواردی هستند که در جهت تعیین حق قانونی طرفین موثر خواهد بود.

اراضی موات شهری و یا غیر شهری، دعاوی فسخ و ابطال، اراضی بایر، اراضی خارج از بافت شهری … از جمله دلایل شکایت از منابع طبیعی در دیوان عدالت اداری است که پیگیری هر کدام از این دعاوی نیازمند ارائه یک سری مدارک و شواهد است.

 

شکایت از منابع طبیعی در دیوان عدالت اداریشکایت از منابع طبیعی در دیوان عدالت اداری

نحوه شکایت از منابع طبیعی به دیوان عدالت اداری

در صورتی که به یکی از دلایل بالا قصد شکایت از منابع طبیعی را برای باز پس گیری ملک خود دارید، در درجه اول باید طی یک دادخواست درخواست خود را مرجع مربوطه در دادگستری تحویل داد اما اگر به هر دلیلی به نتیجه مطلوب دست پیدا نکرده اید، می توانید با ارائه یک دادخواست شکایت را به دیوان عدالت  اداری ببرید. البته لازم به ذکر است که اگر ارجاع پرونده به دیوان توسط یکی از شعب تحت نظر دادگستری صورت بگیرد، نیازی به ارائه دادخواست نیست.

در فرم دادخواست تمامی اطلاعات شاکی اعم از نام و نام خانوادگی، شماره تلفن، آدرس، آدرس الکترونیکی، کد پستی و … به طور کامل ذکر می شود. حال نوبت به تکمیل مشخصات طرف دیگر شکایت است؛ جاییکه طرف شما یک ارگان و یا نهاد از منابع از طبیعی کشور به حساب می آید.

در تعیین موضوع دادخواست باید توجه داشته باشید که نباید چند موضوع با یکدیگر در دادخواست بیان شود بلکه هر کدام از موضوعات شکایت در یک دادخواست جداگانه آورده شود. حال در مرحله بعدی نوبت به درج متن شکایت به صورت تایپ شده می رسد؛ در این مرحله لازم است که دلیل شکایت به صورت واضح و بدون ابهام توضیح داده شود و در نهایت با امضا و یا اثر انگشت شاکی کار تنظیم دادخواست به پایان می رسد. لازم به ذکر است که وکیل قانونی شاکی می تواند تمامی مراحل مربوطه را به نیابت از شاکی انجام دهد.

…و در پایان

اگر به هر دلیلی قصد شکایت از منابع طبیعی به دیوان عدالت اداری را دارید به منظور دریافت مشاوره رایگان می توانید با کارشناسان و وکلای گروه تهران وکیل تماس حاصل فرمایید. بهره گیری از بهترین وکیل دیوان عدالت اداری ، پشتیبانی تمام وقت و مشاوره حقوقی رایگان از جمله خدماتی است که تهران وکیل در اختیار شما همراهان عزیز قرار می دهد.

Facebook
Twitter
LinkedIn

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *