تماس با مشاوران حقوقی تهران وکیل

دسترسی اول : نارمک براصلی خیابان فرجام حدفاصل حیدرخانی و عبادی، ساختمان کهکشان پلاک 401 طبقه 2 واحد 8

دسترسی دوم :اتوبان باقری،فرجام غربی،بعد از عبادی،پلاک ۴۰۱،ط۲،واحد ۸ ساختمان کهکشان

تلفن : 09100911179

وکیل دیوان

لیست وکلای دادگستری دفتر وکالت

محمد حسین رزاقی

وکیل پایه یک دادگستری 

مصطفی محمدی

کاراموز وکالت

محمد فلاحی 

کاراموز وکالت

حمیدرضا اهنزی

وکیل پایه یک دادگستری 

لیلا بهرامی

کاراموز وکالت

عباس ترکاشوند

کاراموز وکالت

تماس با تهران وکیل

در صورتیکه نیاز به انجام کارهای وکالتی دارید با ما در تماس باشید

وکیل دیوان

یکی از مهم ترین مراکز رسیدگی به امور مردم در زمینه شکایت از سازمان و نهادهای دولتی، دیوان عدالت اداری می باشد؛ این مرکز با توجه به وظایفی که دارد می تواند تمامی اشخاص حقیقی و یا حقوقی را در زمینه رسیدگی به پروندشان کمک کند. وکیل دیوان، یکی از مهم ترین و برترین دفاتر وکیل می تواند شما را در زمینه رسیدگی به پروندتان را راهنمایی کند. در ادامه با ما همراه شوید تا بیشتر در رابطه با این مرکز بدانیم.

منظور از وکیل دیوان چیست ؟

اگر در هر زمانی حقوق مردم توسط یک نهاد و یا ارگان دولتی پایمال شود و یا اینکه حق کسی داده نشود، می توانند با مراجعه به دیوان عدالت اداری، حق خودشن را دریاف کنند. فرض کنید که منزل شما وارد کمیسیون ماده 100 شهرداری شود و مجبور شوید که آن را تخلیه و تخریب کنید. شاید به ناحق شما گرفتار این مسئله شده اید و یا ممکن است که اشتباهی کردید و حالا می خواهید خسارت پرداخت کنید. برای اینکه بتوانید جلوی اجرای این حکم را بگیرید، باید به مرجع دیوان عدالت اداری مراجعه کنید و از آن جا درخواست خودتان را به ثبت برسانید. در حقیقت این مرکز مهم ترین مرجع رسیدگی به شکایات مردم از دستگاههای اداری و اجرایی کشو ایران است و بر همین اساس زیر نظر قوه قضائیه اداره می شود. همچنین از تجدید نظر، شعب بدوی، هیات عمومی و هیات تخصصی است.

هدف اصلی در این مرجع اجرای عدالت و احقاق حقوق مردم و برقراری ارتباط می باشد. همچنین دیوان عدالت اداری این صلاحیت را دارد تا آیین نامه های مغایر با قوانین کشور و احکام را باطل کند.

وکیل دیوان چه وظایفی دارد ؟

همان طور که اشاره شد دیوان عدالت اداری، یکی از مراجع خاص قضایی می باشد که به شکلی ویژه به شکایات مردم وتظلمات وارد شده نسبت به افراد، مأموران و واحدهای دولتی رسیدگی می کند.

  • رسیدگی به اعتراضات مردم نسبت به مأمورین، ادارات و آیین‌ نامه‌ های دولتی، در صورتی که تصمیمات، اقدامات یا مقررات با قانون یا شرع مخالفت داشته و یا خارج از حدود اختیارات مقام تصویب‌ کننده باشند، در قلمرو صلاحیت دیوان عدالت اداری خواهند بود.
  • تنها اشخاص حقیقی یا حقوقی حقوق خصوصی هستند که می توانند در شعب دیوان، در جایگاه خواهان قرار بگیرند، زیرا طبق رأی وحدت رویه شماره 37، 38 ، 39 هیأت عمومی دیوان عدالت مصوب 10/7/1368 ‌نظر به این که در اصل 173 قانون اساسی جمهوری اسلامی منظور از تأسیس دیوان عدالت اداری رسیدگی به اعتراضات مردم نسبت به مأمورین یا واحدهای دولتی بوده است، می توانند از حقوقشان دفاع کنند. شما می توانید با دفتر وکیل دیوان عدالت اداری تماس گرفته ویک جلسه در این رابطه برقرار کنید.
  • تصمیمات و اقدامات واحدهای دولتی مانند وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها، مؤسسات، شرکت‌های دولتی، شهرداری‌ها، تشکیلات و نهادهای انقلابی و مؤسسات وابسته به آن‌ها و همچنین تصمیمات و اقدامات مأموران واحدها در امور راجب وظایف آن‌ها می تواند موضوع شکایت در شعبات دیوان عدالت اداری قرار بگیرند. بر این اساس، شعبات دیوان عدالت اداری به رسیدگی دعاوی علیه سازمان های غیر دولتی مردمی که در زمره نهادهای حقوق خصوصی قرار دارند و ارتباط خاصی با دولت ندارند، نیستند.
  • به موجب ماده 19رسیدگی به اعتراضات افراد حقوقی یا حقیقی از: آیین نامه ها، مقررات دولتی و شهرداری ( در صورتی که بی جا در کاتر شما اختلال ایجا کنند) و همچنین صدور رای وحدت رویه در صورتی که آرا مشابه زیاد باشد، می توانید دیوان عدالت اداری وارد شود.

نحوه رسیدگی در شعبات دیوان عدالت اداری به کمک وکیل دیوان

  • شکایات از تصمیم و یا اقدامات واحدها و مأموران دولتی و همچنین شکایات از تصمیمات و آرا قطعی هیات ها و کمیسیون های اداری و شکایات استخدامی کارکنان دولتی و برخی نهادها و دستگاه های عمومی و اجرایی کشور به دست شعب دیوان عدالت اداری مورد رسیدگی قرار می گیرند.
  • رسیدگی در شعبات دیوان، مستلزم دادن دادخواست است. بنابراین، کسانی که قصد شکایت دارند، باید دادخواست خود را از طریق پست سفارشی( از طریق پست الکترونیکی دیوان) ثبت در پایگاه الکترونیکی، به دبیرخانه دیوان ارسال و یا به دبیرخانه دیوان یا دفاتر اداری آن مستقر در مراکز استان ها تحویل بدهند.
  • پس از آن شعب دیوان نیز به شکایتی که شخص ذی‌ نفع، وکیل، قائم‌ مقام یا نماینده قانونی او برابر قانون درخواست کرده باشد، رسیدگی می‌کنند. دفتر وکیل دیوان عدالت اداری می تواند شما را در این زمینه راهنمای کند. در صورتی که حکم بررسی شود رای صادر شده و به شاکی ارسال می شود.

 

 

 

نحوه اجرای حکم در دیوان عدالت اداری به تشخیص وکیل دیوان

پس از صادر شدن رای قطعی توسط دیوان عدالت اداری، با توجه به ضرورت احقاق حقوق و اعاده حقوق تضییع شده شهروندان، نهادها و دستگاه های دولتی وظیفه دارند آراء دیوان را پس از ابلاغ خیلی سریع اجرا کنند. بعد از آن، محکوم علیه ( که ممکن است سازمانی ماننده شهرداری باشد که برای شما کمیسیون ماده 100 را به حق یا ناحق داده است) وظیفه دارد تا ظرف مدت 1 ماه نسبت به انجام حکم صادر شده اقدام کند. در غیر این صورت باعث می شود تا از خدمات دولتی تا 5 سال به دلیل جبران خسارات وارد شده به دیوان جریمه بدهند.

 وکیل دیوان را بهتر بشناسید 

برای اینکه بتوانید در دیوان عدالت اداری ثبت دادخواست کنید، نیازمند این هست که با بهترین وکیل دیوان عدالت اداری مشاوره ای داشته باشید ، ابتدا باید در سامانه ثنا از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نام کنید. شما از لحظه ای که در دیوان اقدام به شکایت می کنید، باید هزینه ثبت دادخواست بپردازید. در صورتی که شرایط تماس با دفتر وکیل دیوان عدالت اداری را داشته باشید حتما یک وکیل مناسب برای پیگیری پرونده تان انتخاب کنید. این وکیل ضمن دادن مشاوره های تخصصی به شما باعث می شود تا در کوتاه ترین زمان ممکن و با فشار روحی و مالی خیلی کم، به مقصود خودتان برسید و بتوانید در دیوان عدالت اداری حق و حقوق خودتان را چس بگیرید. همین حالا با دفتر وکیل دیوان عدالت اداری تماس بگیرید.

وکیل دیوان آیا تمامی پرونده های دیوان را پوشش میدهد ؟

منظور از وکیل متخصص دیوان عدالت اداری چه کسی است؟ آیا وکیل کارآموز می تواند پرونده های دیوان عدالت اداری را پیگیری کند؟ مزیت اخذ وکیل متخصص دیوان عدالت اداری در روند پیگیری پرونده های دیوان چیست؟ چگونه با وکیل متخصص دیوان عدالت اداری آشنا شویم؟

برای پاسخ به این سوالات با ما همراه شوید…

منظور از وکیل متخصص دیوان عدالت اداری، شخصی است که به طور تخصصی پرونده های دیوان عدالت را اعلام وکالت می کند و با تجربه ای که بدست می آورد رزومه قوی در به موفقیت رساندن پرونده های دیوان دارد.

از مزایای اخذ وکیل متخصص، آسودگی ذهن در روند پرونده، رسیدگی به پرونده در کوتاهترین زمان، تهیه تمام مدارک لازم بر اساس تجربه در پرونده های قبلی، اعتماد به صحیح بودن نتیجه پرونده و اینکه مطمئن هستید برای به نتیجه رسیدن پرونده جهت احقاق حق خود ، تمام تلاش خود را کرده اید.  برای آشنایی با وکیل متخصص دیوان عدالت اداری می توانید به سایت های موسسات حقوقی سر بزنید و با وکلای متخصص مشاوره داشته باشید و از تجربه آنها و نحوه پیگیری پرونده تان سوال کنید و در نهایت با وکیلی که مورد اعتمادتان می باشد، قرارداد منعقد کنید.

جهت مشاوره تلفنی و رایگان با وکیل دیوان عدالت اداری با شماره های داخل سایت  دفتر دیوان عدالت اداری تماس حاصل فرمایید و از خدمات مشاوره ای رایگان آنان بهره مند شوید. مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری به افراد در تنظیم و ارائه شکایت به شکل درست و در زمان مناسب کمک می کند به نتیجه مطلوب دست پیدا کنند.

به کمک مشاوره حقوقی تلفنی هرکجای شهر که باشید، می توانید برای گرفتن مشاوره حقوقی تخصصی دیوان عدالت اداری با وکلای آگاه و مجرب ما ارتباط برقرار کنید.

آیا رسیدگی در دیوان عدالت اداری را وکیل دیوان می تواند انجام دهد

همانطور که می دانید رسیدگی پرونده ها توسط قاضی دیوان عدالت اداری، به صورت غیر حضوری می باشد و در صورت ثبت پرونده ، می توانند شکایت خود را تا مرحله صدور حکم و اجرای آن از طریق سامانه ثنا پیگیری نمایند. ولی تنها وکیل می تواند به صورت حضوری در دیوان حاضر شده و با قاضی پرونده در خصوص مدارک موجود و ادله صحبت کند و شرح وقایع را به صورت حضوری برای قاضی توضیح دهد و این مساله قطعا تاثیر بسزایی در صدور رای خواهد داشت.

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری در ابتدا با بررسی مسائل و درخواست افراد در زمینه پرونده آنان به آنها کمک می کند تا بدون سپری کردن مراحل زمانبر دادگاه اقدام به حل مشکل نمایند؛ و اما در صورتی که مشکل با روش های مسالمت آمیز حل نشد برای ارائه دادخواست و اقدام قانونی به افراد بصورت حضوری و غیر حضوری کمک می کند. در صورت موافقت آنان می توانند به وکلا وکالت دهند که از جانب آنان پرونده را پیش ببرند.

پیشنهاد ما به شما این است که با کوتاهی در مشورت گرفتن از وکیل  پشیمانی برای خود به ارمغان نیاورید.

هم اکنون با شماره های داخل سایت تماس بگیرید.

وکیل تضمینی دیوان عدالت اداری

ثبت شکایت و دادخواست در دیوان عدالت اداری از ساز و کار پیچیده ای پیروی می‌کند که افراد بدون تخصص و دانش حقوقی نمی‌توانند به خوبی آن را انجام دهند. دیوان عدالت اداری یک مرجع دولتی معتبر برای پیگیری  اعتراض اشخاص حقیقی و حقوقی یا یک ارگان حقوقی از ادارات‌ دولتی می‌باشد. برای پیگیری روند دادرسی و به جریان انداختن پرونده قضایی در این سازمان نیاز است با یک وکیل تضمینی، باسابقه و متخصص در این خصوص مشورت کنید تا از پیچیدگی‌های پیش رویتان آگاه شده و با اطلاعات مناسب به طرح شکایت بپردازید. اگر از قوانین و هزینه‌های پرداختی در پیگیری شکایت آگاهی ندارید بهتر است اطلاعات خود را بالا ببرید تا با اطمینان قدم در این راه بگذارید. همچنین سعی کنید وکیلی را پیدا کنید که توانایی صحبت حضوری با قاضی دیوان عدالت اداری را داشته باشد چرا که تأثیر صحبت حضوری و توضیحات شفاهی پیرامون پرونده در رای صادره بسیار بیشتر از ارائه لایحه کتبی است.

دفتر حقوقی تهران وکیل با کمک مشاورین حرفه‌ای و اطلاعات بروز به شما کمک می‌کند تا از تعرفه ۴۰۱ مطلع شوید و نگران هزینه‌های اضافی پرونده نباشید.

وکیل تضمینی و متخصص در امور دیوان عدالت اداری در چه پرونده هایی به ما کمک می‌کند

برای اینکه بتوانید پرونده خود را به دست یک وکیل مورد اطمینان بسپارید بهتر است ابتدا بدانید که از یک وکیل تضمینی دیوان عدالت اداری میتوانید چه انتظاراتی داشته باشید و پرونده شما در چه حالتی قابل بررسی توسط وکیل متخخص در این حوزه می‌باشد. وکیل دیوان با دانش و تسلطی که دارد باید در موارد زیر توانایی رسیدگی به امور را داشته باشد.

۱ـ پرونده هایی که در آنها، شکایت اشخاص حقیقی یا حقوقی به تصمیمات و اقدامات ارگان های دولتی همچون سازمان ها، شهرداری، موسسات دولتی، شرکت های دولتی، وزارتخانه ها ، تامین اجتماعی، نهاد های انقلابی و تمامی اقدامات مأموران فعال در این واحد ها بررسی می‌شوند.

۲ـ پرونده های حاصل از شکایت کارمندان و حقوق بگیران دولتی از جمله قضات دادگستری و مشمولان قانون مدیریت خدمات کشوری در خصوص حق و حقوقشان

۳ـ پیگیری پرونده هایی در خصوص اعتراضات مربوط به به آراء و تصمیمات قطعی هیأت های رسیدگی به تخلفات اداری  و کمسیون های مالیاتی، هیأت حل اختلاف کارگر

برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه با موسسه‌ی حقوقی تهران وکیل تماس بگیرید تا مشاورین مجرب ما با بررسی پرونده و مدارک، شماره وکیل  تضمینی دیوان عدالت اداری مورد اطمینان و خبره را در اختیارتان قرار دهند.

تعرفه ۱۴۰۱ وکیل دیوان

از دیگر مواردی که در انتخاب وکیل برای مراجعین اهمیت ویژه‌ای دارد، مقدار هزینه‌ای می‌باشد که جهت به نتیجه رسیدن شکایت خود باید بپردازند. موضوع شکایت، مدت زمان به نتیجه رسیدن آن، میزان تجربه وکیل و … در هزینه‌ وکیل تأثیر زیادی دارد. مشاوره با یک موسسه‌ی معتبر و مورد اطمینان می‌تواند در کوتاه کردن مسیر و در نتیجه کاهش هزینه‌ها کمک کند چرا که گروه تخصصی تهران وکیل با بررسی تمامی جزئیات موجود در پرونده شما را در جریان هزینه و تعرفه ۱۴۰۱ قرار می دهد.

 

مشورت با یک وکیل تضمینی درشکایت‌های مربوط به دیوان عدالت اداری امری اختیاری می‌باشد. اما پیگیری روند دادرسی و بررسی شکایت به وسیله یک وکیل باسابقه و متخصص امری اجتناب ناپذیر است چرا که وکیل دیوان عدالت  با آگاهی به مسائل و قوانین دیوان عدالت اداری مناسب‌ترین راه را برای رسیدن به نتیجه مطلوب در پیگیری پرونده‌ی شما انتخاب می‌کند. این کار موجب سرعت بخشیدن به مراحل پیگیری شکایت و صرفه‌جویی در هزینه‌هایی می‌شود که در صورت طولانی شدن راه به وجود می‌آیند.  همچنین مشاوره گرفتن از یک وکیل حرفه‌ای و تضمینی درصد موفقیت در پرونده را افزایش می‌دهد چرا که او طی سالیان متمادی با قبول پرونده های مختلف و بررسی شکایات متفاوت پیرامون دیوان عدالت اداری از تمامی اصول حاکم بر این ارگان قضایی آگاهی داشته و مسیری را انتخاب می‌کند که نزدیک ترین راه به سوی نتیجه مطلوب در رأی صادره از جتنب قاضی می‌باشد.

دفتر حقوقی تهران وکیل  می‌تواند شما را از جدید ترین تعرفه آگاه کند تا با اطلاع از تمامی هزینه‌ها اقدام به  طرح شکایت کنید.

 

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *