تماس با مشاوران حقوقی تهران وکیل

دسترسی اول : نارمک براصلی خیابان فرجام حدفاصل حیدرخانی و عبادی، ساختمان کهکشان پلاک 401 طبقه 2 واحد 8

دسترسی دوم :اتوبان باقری،فرجام غربی،بعد از عبادی،پلاک ۴۰۱،ط۲،واحد ۸ ساختمان کهکشان

تلفن : 09100911179

دستور تخلیه + فوری تضمینی +کرونا + وکیل

تماس با تهران وکیل

در صورتیکه نیاز به انجام کارهای وکالتی دارید با ما در تماس باشید

در این مطلب به موضوع دستور تخلیه + فوری تضمینی + کرونا + وکیل  اشاره شده است. شما می توانید در صورت نیاز به مشاوره حقوقی رایگان از طریق راههای ارتباطی با ما در تماس باشید.

 

دستور تخلیه+فوری تضمینی+کرونا+وکیل

دستور تخلیه فوری ملک چگونه صادر می‌شود؟

دعاوی تخلیه ملک، در ارتباط با مواردی است که فردی با رضایت و اجازه مالک، ملکی را به تصرف خود درآورده یعنی در ابتدا تصرف متصرف با رضایت مالک بوده اما بعد از آن از پس دادن جلوگیری می‌کند.

در این زمینه، باید با یک روند قانونی مشخص، فرد متجاوز را از ملک خود بیرون کنید. در این مطلب با نحوه دستور تخلیه فوری ملک، توسط قاضی بیشتر آشنا می‌شوید.

دادخواست تخلیه ملک یا دستور تخلیه فوری موارد زیر به عنوان اطلاعاتی است که در فرم مربوط به دادخواست رسمی جهت تخلیه فوری ملک باید انجام شود. شاکی برای پر کردن این فرم می تواند از وکیل ملکی تهران وکیل استفاده کند.

شرح دادخواست تخلیه ملک:

خواهان.

خوانده.

تعیین خواسته و بهای آن. ((تقاضای صدور دستور تخلیه عین مستاجره به جهت انقضای مدت اجاره و مطالبه کلیه خسارات دادرسی))

دلایل و منضمات:

1- وکالت نامه. 2- کپی قرارداد اجاره. 3- کپی مصدق سند مالکیت. 4- شرح دادخواست.

ریاست محترم شورای حل اختلاف، عرض ادب و احترام

در خصوص دادخواهی موکل، مراتب را به شرح ذیل به استحضار می‌رساند:

1- به موجب قرارداد اجاره منعقده فی مابین موکل و خواننده محترم، منافع شش دانگ یک واحد مجتمع مسکونی واقع در شهر فلان از تاریخ فلان لغایت فلان در ازای یک میلیون و پانصد هزار تومان به ایشان واگذار شده است. 2- مع الاسف علی‌رغم انقضای مدت قرارداد اجاره، مستاجر از تحویل عین مستاجر عدول ورزیده است. لذا با توجه به مطالب گفته شده تقاضای صدور دستور تخلیه به انضمام مطالبه کلیه خسارات دادرسی مورد تقاضا می‌باشد.

نکات مهم تخلیه ملک

 با توجه به اینکه با قرارداد اجاره عین مستاجره در مالکیت موجر باقی می‌ماند و مستاجر فقط مالک منافع آن می‌شود و همچنین مدت زمان قرارداد مشخص است، در صورت پایان مدت اجاره مالکیت عین مستاجره دوباره باید به موجر داده شود. در غیر این صورت، اگر مستاجر مانع این کار شود می‌تواند علیه وی دعوای تخلیه مطرح را کند. نکاتی که باید در زمان طرح دعوای تخلیه ملک دانست 1- مستاجر پیش از ۳ ماه مبلغ اجاره را پرداخت نکرده باشد. 2- مستاجر کاری بر خلاف قرارداد اجاره انجام داده باشد. 3- مورد اجاره را در صورت شرط عدم انتقال به غیر اجاره داده باشد.

تخلیه ملک در شرایط کرونا، با وجود بیماری کرونا در جهان زندگی انسان به‌ دنبال آن قوانین جاری بر روابط انسان‌ها تغییر کرده ‌است. اگر به ‌دنبال تخلیه ملک خود از دست مستاجر در این زمان هستید، باید از قوانین آن آگاه باشید. اگر مالک با هدف خراب کردن واحد خود و احداث یک ساختمان جدید، این کار را کرده باشد، منطقی و قانونی است. درصورتی مستاجر بعد از تمدید قرارداد جدید و با تشخیص مرجع صالح رسیدگی تفاوت مالی اجاره را به مالک پرداخت نکرده باشد، اگر ملک مورد نظر به‌صورت قطعی و رسمی مورد معامله قرار گرفته باشد، اگر مستأجر با افزایش مبلغ اجاره با نرخ فوق ذکر موافقت نکند، با تشخیص مرجع صالح رسیدگی‌کننده واحد مسکونی قابل تخلیه می‌باشد. اگر مالک بتواند ثابت کند که مالک اجاره‌ای را برای زندگی خود لازم دارد، اگرچه بنا به تشخیص مرجع صالح رسیدگی رفتار مستاجر خلاف عرف و عادت باشد و سایرین از مالک شاکی باشد، اگر مستأجر در دوران استفاده از واحد مسکونی استفاده‌ی غیر و یا خلاف تعهدات مقرر در اجاره‌نامه اعم از کاربری نماید؛ چنانچه مستأجر در دوره قبل، نسبت به پرداخت به موقع اجاره و شارژ و سایر موارد اقدام نکرده باشد.

تخلیه ملک چقدر طول میکشد؟

نمی‌توان زمان دقیقی برای دادرسی تخلیه را تعیین کرد، ولی معمولاً برای دستور تخلیه و مخصوصاً تخلیه فوری، تقریباً یک ماه برای گرفتن حکم تخلیه، در دادگاه یا شورا در خصوص اماکن مسکونی زمان نیاز دارد و حدود چهار ماه و در نهایت خیلی اماکن تجاری تقریباً یک سال طول می‌کشد.

حق‌الوکاله شکایت تخلیه

حق الوکاله شکایت تخلیه، رقم و مبلغ ثابتی ندارد و بستگی به توافق وکیل و موکل می تواند متفاوت باشد. ولی معمولاً در تخلیه اماکن تجاری و جایی که سر قفلی و حق کسب و پیشه ،محل رسیدگی است؛ درصدی از ارزش ملک در سایر مصادیق تخلیه، از جمله تخلیه اماکن مسکونی، حق الوکاله چیزی تقریباً بین ۱۰ تا ۳۰ میلیون تومان است.

زمانی که تاریخ اجاره یک ملک به پایان می رسد در صورتی که مستاجر قصد تمدید قرار داد را نداشته باشد، موظف است نسبت به تخلیه ملک اقدام کند.

گاهی ممکن است مستاجر به هر دلیلی بعد از اتمام تاریخ اجاره ملک را تخلیه نکند، در این صورت صاحب ملک یا به اصطلاح موجر می تواند به مراجع صالح مراجعه کرده و درخواست دستور تخلیه داشته باشد.

مظابق قانون شورای حل اختلاف، دعوی بین موجر و مستاجر در صلاحیت شورا است بنابراین پس از درخواست تخلیه شورای حل اختلاف به این درخواست رسیدگی می کند. و سپس دستور تخلیه به مستاجر ابلاغ می شود. در صورتی که مستاجر بعد از دریافت ابلاغیه نیز اقدام به تخلیه نکند مراجع صالح اقدام به تخلیه می کنند.

         

موجر در چه صورتی می تواند دستور تخلیه را مطرح کند.؟

همان طور که اشاره کردیم در صورتی که مدت اجازه ملکی به اتمام برسد و مستاجر ملک را تخلیه نکند، موجر می تواند تقاضای تخلیه کند.

علاوه بر این موضوع اگر مستاجر بیش از سه ماه اجاره ملک را پرداخت نکرده باشد یا در صورتی که مستاجر عملی را بر خلاف قرارداد تنظیم شده انجام دهد، موجر می تواند موضوع تخلیه ملک را مطرح کند، اینجاست که  مشاوره با بهترین وکیل ملکی می تواند حلال مشغله فکری و نگرانی شما در این زمینه باشد.

و مورد سوم این که مال مورد اجاره را به غیر اجاره دهد.

قرار دادهای عادی در دو نسخه تنظیم می شوند که در آن باید مدت اجاره تعیین شود و به امضای طرفین برسد، حال اگر قرار داد اجاره به صورت عادی تنظیم شده باشد با وجود شرایط تخلیه، موجر باید درخواست تخلیه کند.

حالت دوم زمانی است که قرار داد اجاره رسمی است، در این صورت با وجود شرایط تخلیه یک هفته پس از ثبت تقاضا، تخلیه انجام می شود.

وکیل برای دستور تخلیه

دعوای تخلیه به این معناست که فردی با رضایت و اجازه مالک برای مدتی ملک را به تصرف خود در می آورد. یعنی آن ملک را اجاره می کند بنابراین در شروع تصرف یا همان اجاره مالک رضایت کامل دارد.

ملکی مورد اجاره ممکن است برای کسب و کار و یا سکونت اجاره داده شده باشد، در صورت تصرف مستاجر مالک ملک می تواند به شورای حل اختلاف مراجعه کرده و دستور تخلیه بگیرد.

وکیل تخلیه برای زمانی مناسب است که موجر قصد دارد هر چه سریع تر مال خود را از مستاجر پس بگیرد. در این جا وکیل تخلیه وارد عمل می شود و مراحل قانونی درخواست را طی می کند تا بتواند هر چه سریع تر مال را از تصرف مستاجر خارج کند.

قرار داد اجاره یک قرارداد دو طرفه است که طرفین آن مستاجر و موجر هستند. مطابق قرار داد مستاجر متعهد می شود که با تحویل مبلغ مشخصی به موجر ملک را از او دریافت کرده و در زمان اتمام قرار داد وظیفه دارد ملک را تخیله و یا قرار داد را تمدید کند.

در صورتی که تاریخ قرارداد به پایان برسد و مستاجر اقدام به تخلیه ملک نکند و یا قرار داد را تمدید نکند، موجر می تواند به شورا مراجعه کرده و دستور تخلیه دهد.

با گرفتن دستور تخلیه موجر همراه با وکیل تخلیه دستور را به مستاجر تحویل می دهند، و همان طور که گفته شد در صورتی که با وجود دستور نیز مستاجر اقدام به تخلیه نکند نماینده قانونی شورا وارد عمل می شود.

وکیل تخلیه چه وظایفی بر عهده دارد؟

وکیل تخلیه شخصی است که در ابتدا سعی می کند اختلافات بین موجر و مستاجر را حل و فصل نماید. در صورتی که بین آن ها توافق حاصل نشود، وکیل مدارک لازم را به مراجع صالح تحویل داده و تقاضای حکم تخلیه می کند.

بسیاری از وکلای با تجربه به صورت فوری می توانند ملک را از تصرف مستاجر در آورده و به سرعت مراحل قانونی آن را انجام دهند. برای داشتن یک وکیل متخصص به شما توصیه می کنیم به گروه تهران وکیل مراجعه کنید.

البته باید به این نکته توجه داشته باشید که شورا پس از این که دستور تخلیه را صادر کرد به مدت 15 روز به مستاجر وقت می دهد. اگر پس از طی شدن این مدت نیز مستاجر اقدام به تخلیه نکند ملک به صورت قانونی از او پس گرفته می شود.

 

دستور تخلیه+فوری تضمینی+کرونا+وکیلدستور تخلیه+فوری تضمینی+کرونا+وکیل

شرایط تخلیه ملک در زمان کرونا

به طور کلی اجرای قانون در هر زمینه ای در شرایط عادی باید به دور از هر گونه خطر و بحرانی باشد. اگر کشور در یک شرایط بحرانی بوده و وضعیتی غیر عادی دارد، اجرای بعضی از قوانین نیز باعث بحرانی تر شدن وضعیت می شود.

بنابراین باتوجه به شرایط و وضعیت کشور مرجع صالح باید تصمیمی درست اتخاذ کند، برای مثال اجرای برخی قوانین را متوقف کرده یا نحوه ی اجرای آن را تغییر دهد. چنین تغییراتی تنها مربوط به شرایط بحرانی هستند و با برگشت شرایط به حالت عادی قوانین به حالت اول برمی گردند.

یکی از این بحران ها که تمام کشورها را درگیر نموده بحران ویروس کرونا است. که باعث باعث به وجود آمدن بسیاری از مشکلات شده و محدودیت هایی را به وجود آورده است.

برای مثال یکی از مشکلات به وجود آمده تخلیه ملک اجاره شده است. که ستاد ملی کرونا در مورد این موضوع تصمیم گیری کرده و محدودیت هایی را ایجاد کرده است.

مطابق این قوانین در زمان کرونا مستاجران با اتمام قرارداد ملک می توانند قرار داد را تمدید کنند این به این شرط است که که مبلغ اجاره باید 25 درصد افزایش داشته باشد. بنابراین طبق این قوانین هیچ موجری حق دستور تخلیه ندارد.

ولی در این مورد استثنائاتی وجود دارد که اگر شرایط تخلیه وجود داشته باشد موجر می‌تواند نسبت به تخلیه ملک اقدام کند.

وکیل تخلیه فوری و تضمینی

برای گرفتن دستور تخلیه و انجام امور آن به شما توصیه می کنیم به گروه وکلای تهران وکیل مراجعه کنید. این گروه با داشتن وکلایی با تجریه به شما کمک می کند که به صورت فوری و تضمینی ملک خود را از تصرف مستاجر خارج نمایید.

برای دریافت مشاوره حقوقی ملکی توسط وکیل ملکی به صفحه فوق مراجعه نمایید.

Facebook
Twitter
LinkedIn

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *