تماس با مشاوران حقوقی تهران وکیل

دسترسی اول : نارمک براصلی خیابان فرجام حدفاصل حیدرخانی و عبادی، ساختمان کهکشان پلاک 401 طبقه 2 واحد 8

دسترسی دوم :اتوبان باقری،فرجام غربی،بعد از عبادی،پلاک ۴۰۱،ط۲،واحد ۸ ساختمان کهکشان

تلفن : 09100911179

قانون حاکم بر تخلیه اماکن استیجاری

لیست وکلای دادگستری دفتر وکالت

محمد حسین رزاقی

وکیل پایه یک دادگستری 

مصطفی محمدی

کاراموز وکالت

محمد فلاحی 

کاراموز وکالت

حمیدرضا اهنزی

وکیل پایه یک دادگستری 

لیلا بهرامی

کاراموز وکالت

عباس ترکاشوند

کاراموز وکالت

تماس با تهران وکیل

در صورتیکه نیاز به انجام کارهای وکالتی دارید با ما در تماس باشید

در قراردادهای اجاره، واحدهای تجاری که هر ساله تمدید می شود، اگر مالک مبادرت به فروش ملک نماید و خریدار تقاضای تخلیه محل را بنماید، آیا موضوع مشمول قانون روابط موجر و مستاجر مصوب ۷۶ خواهد بود، یا قانون قدیم؟

هرآنچه باید درباره قانون حاکم بر تخلیه اماکن استیجاری  بدانید در این مطلب شرح داده خواهد شد. در صورت نیاز به وکیل متخصص دیوان عدالت اداری می توانید از طریق را ه های ارتباطی اعلام شده با وکلای مجرب تهران وکیل صحبت کنید.

قانون حاکم بر تخلیه اماکن استیجاری

 

نظر اکثریت

در این بوده است که روابط موجر و مستأجر، بر اساس قانون جدید عمل شود و عمل به قانون سابق استثناست و چون هر ساله قرارداد تمدید می شده است و از جمله در حاکمیت قانون جدید نیز تمدید شده است، باید به این قانون عمل شود و نحوه تخلیه نیز بر اساس قانون جدید خواهد بود.

نظر اقلیت

اگر طرفین در حاکمیت قانون جدید، اجاره را تمدید نمایند و هدفشان قانون جدید باشد، بر اساس این قانون عمل خواهد شد؛ ولی با توجه به تمدید هر ساله اجاره از سالیان قبل تا حاکمیت قانون جدید، دیگر این قانون عمل نخواهد شد و حقوق سابق مستأجر به قوت خود باقی خواهد بود.

قانون حاکم بر تخلیه اماکن استیجاری

نظر کمیسیون

نشست قضایی (۱): با فرض اینکه رابطه اجاره في مابین موجر و مستأجر، در مورد واحد تجاری قبل از تصویب قانون روابط موجر و مستأجر مصوب ۱۳۷۶ منعقد شده باشد، این رابطه اجباری مشمول قانون روابط موجر و مستأجر مصوب ۱۳۵۶ در باب اجاره محل های کسب یا پیشه یا تجارت خواهد بود و به موجب مقررات این قانون صرف انقضای مدت اجاره، موجب زوال حق استفاده مستأجر از مورد اجاره نیست و تمدید هر ساله مدت اجاره هم تأثیری در حق مستأجر ندارد. با این وصف در صورتی که موجر، ملک مورد اجاره را به دیگری بفروشد خریدار ملک، قائم مقام موجر سابق خواهد بود و از حقوقی برخوردار می شود که وفق قانون مصوب ۱۳۵۶ برای موبر برقرار شده بوده است و به صرف عنوان خریداری ملک نمی تواند تخلیه مورد اجاره را تقاضا کند

Facebook
Twitter
LinkedIn

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *