تماس با مشاوران حقوقی تهران وکیل

دسترسی اول : نارمک براصلی خیابان فرجام حدفاصل حیدرخانی و عبادی، ساختمان کهکشان پلاک 401 طبقه 2 واحد 8

دسترسی دوم :اتوبان باقری،فرجام غربی،بعد از عبادی،پلاک ۴۰۱،ط۲،واحد ۸ ساختمان کهکشان

تلفن : 09100911179

عدم جواز تأخیر در اجرای دستور تخلیه مورد اجاره

لیست وکلای دادگستری دفتر وکالت

محمد حسین رزاقی

وکیل پایه یک دادگستری 

مصطفی محمدی

کاراموز وکالت

محمد فلاحی 

کاراموز وکالت

حمیدرضا اهنزی

وکیل پایه یک دادگستری 

لیلا بهرامی

کاراموز وکالت

عباس ترکاشوند

کاراموز وکالت

تماس با تهران وکیل

در صورتیکه نیاز به انجام کارهای وکالتی دارید با ما در تماس باشید

اگر مستاجری که با دستور تخلیه مواجه شده نسبت به مفاد قرارداد برای خویش مدعی حقی باشد، آیا باید دستور تخلیه را اجرا کرده و بعد دادخواست بدهد، یا اینکه با اقامه دعوا می تواند تأخیر اجرای حکم را بخواهد؟

در این مطلب عدم جواز تأخیر در اجرای دستور تخلیه مورد اجاره  بررسی شده است. در صورت تمایل به صحبت با یک وکیل خوب می توانید با شماره های موجود در سایت تماس حاصل فرمایید.

عدم جواز تأخیر در اجرای دستور تخلیه مورد اجاره

 

اتفاق نظر

با عنایت به عبارات مصرح در مواد ۴ و ۵ قانون روابط موجر و مستاجر نمی توان از مقررات مربوط به دستور موقت، بطلان اجراییه و موارد مانند آن را استفاده کرد. به عبارت دیگر، در عقد اجاره، مدت، رکن اصلی قرارداد است و مدت هم منقضی شده است، قانونگذار در اینجا معتقد است اجاره، موقتی است و باید دستور تخلیه را اجرا کرد و این تاکید به این معناست که مقنن خواسته جلوی هرگونه بهانه تراشی را برای تخلیه بگیرد و در هر حالت مستأجر، محل را تخلیه کند و به عبات دیگر رکن قانون این است که تخلیه اماکن استیجاری، تحت هیچ شرایطی در خطر قرار نگیرد، تا مالکین رغبت و علاقه بیشتری جهت اجاره دادن اماکن مسکونی خویش نشان بدهند تا به قدر قابل توجهی مشکلات کمبود مسکن حل گردد.

عدم جواز تأخیر در اجرای دستور تخلیه مورد اجاره

نظر کمیسیون

نشست قضایی (۸): با توجه به قانون موجر و مستاجر مصوب سال ۱۳۷۶ و فلسفه رفع آن، اصل تخليه محل اجاره با انقضای مدت است، به این ترتیبا، منازل و محل های سکنا که اماده برای اجاره میباشد بدون دغدغه خاطر از عدم تخليه أن در موعد مقرر به اجاره واگذار می شود. بنابراین، پس از انقضای مدت اجاره با سایر موارد فسخ اجاره که موجر درخواست تخلیه می کند. اگر مستاجر مدعی حقی است باید در مراحل رسیدگی ادعا کند یا به وسیله دادخواست تقابل حقوق فرضی خود را مطالبه نماید پس از صدور حکم تخلیه دیگر ادعای مستاجر پذیرفته نمی شود و موجب تأخير اجرای حکم نبوده و حکم تخلیه باید اجرا شود

عدم جواز تأخیر در اجرای دستور تخلیه مورد اجاره

همچنین شما می توانید سوالات حقوقی خود را به صورت رایگان از وکلای مجرب تهران وکیل به صورت حضوری یا غیرحضوری بپرسید تا در اسرع وقت به ان ها پاسخ داده شود.

Facebook
Twitter
LinkedIn

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *